Visita Girona, una ciutat amb encant

Girona, una de les capitals de província és més que un simple lloc de pas per als visitants de la Costa Brava.

La visió de les cases des del riu Onyar amb els seus colors intensos reflectits a l’aigua ja denota que és una ciutat amb encant.

Si vol donar un salt en el temps no pot deixar de visitar el nucli antic per recórrer els estrets carrers laberíntics de l’antic barri jueu. Aquest és un dels més extensos i millor conservats de tot Europa.

Un itinerari ric en arquitectura que l’obliga a visitar la sumptuosa catedral, els banys àrabs, el monestir romànic de Galligants o l’Església de Sant Narcís.

A més, de la mà d’aquestes construccions va lligat el sabor d’una gastronomia de primer nivell que compta amb un reconeixement internacional.

El més conegut és el Celler de Can Roca, el millor restaurant del món. Però, a part, hi ha opcions més viables de gran qualitat i que et deixaran amb bon gust de boca.

 

shutterstock_283162085

Riu Onyar, Girona

Si li agrada més fer un altre tipus d’activitats, la comarca de Girona li ofereix gran varietat d’experiències que no li deixaran indiferent.

Amb una oferta de nou camps de golf que es troben entre els millors d’Europa on podràs gaudir del millor oci de la zona.

Si prefereix activitats culturals, Girona és un dels entorns amb més punts d’interès per metre quadrat del país.

Amb un gran recull de testimonis medievals recollits en diferents espais i amb un llegat excepcional d’art romànic que és dels millors d’Europa.

No oblidem tampoc, un dels grans pintors de la història, reconegut internacionalment, Salvador Dalí. Us recomanem fer una ruta per la seva obra que es divideix entre el Castell de Púbol i el Museu Salvador Dalí de Portlligat.

Aquestes i moltes altres activitats més com tractaments de relax a balnearis, rutes de senderisme, rutes de vi … fan de Girona una parada indispensable molt a prop de la Costa Brava i de l’Hotel Santa Marta!

Hotel Santa Marta *****