Hivern amb la calidesa del sol de la Mediterrània

Els dies d’estiu s’han quedat ja en l’oblit i el pas de l’estiu a l’hivern és imminent. Avui et proposem un pla que segur que no podràs rebutjar. A l’Hotel Santa Marta tot és possible. El seu encant natural, la seva història viva i totes les seves activitats a l’aire lliure, tot això, complimentat per un excel·lent clima càlid en plena època de tardor.

És cert que cada estació de l’any té el seu moment especial a l’Hotel Santa Marta. La primavera i l’estiu són, sense cap dubte, les dues estacions on la piscina i el jacuzzi exterior adquireixen més rellevància, però la tardor i hivern serà la teva nova època preferida per viure la Costa Brava d’una manera diferent.

Quan els dies s’escurcen i la nit i l’agradable fred característic en la vora de la Costa Brava cobren vida, els plans com passejar pel camí de ronda de Lloret de Mar o descobrir els “bancs del bosc” mentre gaudeixes d’un agradable passeig pel fascinant bosc mediterrani que ens envolta seran el millor moment del dia. Durant aquest últim passeig, podràs descobrir 3 magnífics bancs per descansar i gaudir de l’entorn: Banc “d’en Jordà”, Banc “del Pi Gros” i el Banc “de l’Mullaric”.

Un altre gran pla és veure vespre des l’spa, un lloc on el temps s’atura i només és important el teu benestar i relax. Què tal una tarda al gimnàs de l’Hotel Santa Marta, gaudir dels serveis que s’ofereixen a l’spa i relaxar-se en la seva piscina climatitzada mentre es fa de nit?

Gaudir d’uns dies d’hivern amb la calidesa del sol de la Mediterrània en el millor indret possible, la cala de Santa Cristina. Segur que serà la teva escapada ideal per fugir de la rutina!

Coneix com pots relaxar-te a la Costa Brava en el millor hotel en aquest enllaç.

Hotel Santa Marta *****