Alguns dels serveis més exclusius i especials són els següents:

image
image

AYURVEDA I IOGA

AYURVEDA significa literalment "LA CIÈNCIA DE LA VIDA". És una forma de curació que prové i s'ha practicat a l'Índia durant més de 5000 anys. Quan vivim de forma natural i en harmonia amb la nostra veritable naturalesa, és més fàcil preservar la nostra salut. Entre les modalitats de tractament que utilitza el ayurveda, hi ha els massatges amb olis i el ioga. Per a més informació, consulteu el nostre menú de tractaments.

image
image

INSTAL·LACIONS

Perfectament integrat a la terra, conservant l'entorn natural que envolta l'hotel i orientat cap al mar, l'SPA de l'hotel Santa Marta ofereix un circuit relaxant en el seu circuit: jacuzzi amb llit sota l'aigua, piscina d'aigua fred, sauna i bany turc. en un ambient de relaxació i calma ... L'SPA de l'Hotel Santa Marta ofereix:

image
image

TRACTAMENTS

El nostre Spa ofereix una acurada carta de massatges i rituals en un ambient de calma i tranquil·litat. Comptem amb quatre cabines per als nostres tractaments personalitzats. També comptem amb una sala de fusta amb vistes al bosc, on poder gaudir del Massatge Tradicional Tailandès- Nuad Boran, sol o en parella..

GALERIA IMATGES SPA

Comenci ja a viure l'experiència Santa Marta i compartiu amb el hashtag #livehotelsantamarta
Hotel Santa Marta *****