La ruta dels Set Gorgs

Una preciosa ruta que pots fer, sense estar massa allunyat del teu hotel a la Costa Brava, és la Ruta dels Set Gorgs.

Aquesta ruta és una de les més populars de tota Catalunya. Es troba a Campdevànol (Girona), a pocs quilòmetres de Ripoll.

Té unes vistes com a mínim espectaculars, i es realitza aproximadament en tres hores. A més l’itinerari és circular; acaba i comença en el mateix lloc.

Així, t’aconsellem que deixis de banda el teu hotel a la Costa Brava per unes hores i t’aventuris en aquesta espectacular ruta.

L’itinerari: què trobaràshotel a la costa brava

El primer salt d’aigua que trobem a la ruta és el Gorg de la Cabana.

Aquest té una accessibilitat una mica dificultosa, però val la pena veure la preciosa piscina natural que es crea.

El següent salt que trobem és el Gorg de la Tosca. Aquest és un dels més bonics. Al contrari que l’anterior, té una bona accessibilitat, i per tant podràs gaudir d’un espectacular bany.

El tercer salt que trobarem en el recorregut és el Gorg de l’Olla. La seva especial característica és la baixa temperatura de l’aigua a la zona. Encara que això no sembla ser un problema per als visitants, ja que la majoria no dubta a capbussar-se a l’aigua.

El Gorg de la Bauma és el següent salt que trobarem. Aquest té una gran cascada i ofereix una tranquil·litat perfecta, que permet relaxar-se i fer una parada per descansar.

hotel en la costa brava

El cinquè salt és un dels més difícils per accedir, però finalment ofereix unes vistes magnífiques. Es tracta del Gorg del Forat.

Un salt espectacular, i que de segur t’encantarà, és el Gorg Petit del Colomer. Té un símil a una platja desèrtica, però enmig d’una preciosa muntanya.

En conseqüència de les seves precioses vistes, és un dels més visitats, i per tant massificats.

Finalment, però no per això menys important, tenim el Gorg del Colomer. Aquesta és l’última cascada de la ruta i té un salt d’aigua de més de 10 metres. És el més valorat pels visitants, segurament per l’adrenalina que ofereix el saltar des de les roques cap a l’aigua.

¿Acaba aquí la visita?

Un cop ha finalitzat la ruta, el millor és descansar després de totes aquestes hores caminant.

Una bona opció és assegurar-se d’un bon descans en un hotel de la zona, i per això l’Hotel Santa Marta 5 estrelles el teu hotel a la Costa Brava, no et defraudarà.

La Costa Brava és un lloc perfecte per allotjar-se, ja que a l’endemà pots seguir visitant la zona, i descobrir els secrets de la nostra costa.

En aquest cas t’aconsellem especialment una visita als millors jardins botànics de la zona.

Una altra opció, per als més selectes, és donar-se un massatge a les mans dels millors especialistes. El nostre SPA i tractaments et deixaran com nou.

Informa’t sobre els nostres serveis i no et perdis l’oportunitat de viure l’experiència Santa Marta.

Hotel Santa Marta *****