Reunions i congressos en un entorn incomparable

Les reunions i congressos corporatius s’han convertit en un efectiu mitjà per formar executius, promoure un entorn de treball en equip i premiar als empleats destacats.

Reunions i congressos a l’hotel Santa Marta

Petites i d’assumptes íntims, o grans i amb molts assistents…

El cert és que aquestes jornades resulten ser molt beneficioses per les empreses i els seus objectius, sobretot si es realitzen en entorns tan agradables com el de l’Hotel Santa Marta situat a la Costa Brava.

L’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar és un lloc exclusiu per la organització de reunions i congressos, seminaris, exposicions, llançaments de producte, team building o qualsevol altre tipus de programa per a empreses.

L’incomparable situació davant del mar i el seu espectacular entorn, rodejat d’un meravellós bosc de 6 hectàrees, el converteixen en una immillorable opció per l’èxit de qualsevol reunió.

L’excepcional cuina tradicional que ofereix el seu restaurant es el complement perfecte per l’èxit de reunions, seminaris, exposicions, llançaments de producte, team building o qualsevol altre tipus de programa per empreses.

Seria llarguíssim enumerar els diversos congressos i simposis, les jornades d’estudis, seminaris i tot tipus de manifestacions, sempre selectes, que l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar han acollit en els seus nombrosos salons i espais a l’aire lliure a tocar de la platja de Santa Cristina.

Sense oblidar els sopars commemoratius de les efemèrides més diverses i els encontres habituals del Club Rotary de Lloret de Mar.

Des de els actes del món institucional fins les celebracions familiars més íntimes, tot ha estat possible sense pertorbar el repòs dels clients aliens a l’activitat.

L’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar també es caracteritza per organitzar varis esdeveniments propis de prestigi, com la celebració del Concert de Música Clàssica que es celebra cada 29 de juliol, Dia de Santa Marta, a la propera ermita de Santa Cristina.

A més, l’hotel està situat a Lloret de Mar, una ciutat considerada com a destinació empresarial, en la qual es poden realitzar nombroses activitats per fomentar el bon ambient de treball.

Ens preocupem al màxim perquè l’èxit del seu esdeveniment empresarial estigui garantit, incloent tot tipus de serveis. No dubti en consultar-sense compromís.

Hotel Santa Marta *****