Reserva restaurant a la platja pel teu casament somiat

El banquet, decoració floral, invitacions…Són moltes les coses a tenir en compte al teu casament, però sens dubte, una de les més importants és el lloc on celebrareu el vostre gran dia. El restaurant del vostre casament ha de ser un lloc idíl·lic i per què no a la Costa Brava?

Atura’t un minut…Tanca els ulls i imagina’t amb la teva parella casant-vos a la Costa Brava, banyada pel Mar Mediterrani en un enclavament privilegiat i espectacular. Acompanyats per les persones més importants amb les que compartir un dels millors moments de la vida i la brisa marinera sent testimoni del vostre amor. Sona bé, veritat? A l’Hotel Santa Marta, el vostre casament somiat serà la nostra realitat i el nostre propòsit perquè festegeu aquest dia d’una manera genial.

Donar el “si vull” al restaurant romàntic de l’Hotel Santa Marta, Restaurant 58, serà sinònim d’elegància, sofisticació i d’èxit segur. La conjugació perfecta d’espai ideal i d’un dinar excel·lent i de qualitat.

 El gran equip professional de l’Hotel Santa Marta estarà en tot moment al vostre costat amb un gran servei d’organització i càtering. Farem del vostre dia el més especial, amb privacitat i gran il·lusió.

Amb diferents sales segons les preferències i convidats dels nuvis, el restaurant amb encant de l’hotel condicionarà la zona de la manera més especial amb l’ajuda de l’equip d’organització.

L’equip de cuina serà l’encarregat d’elaborar el menú que desitgeu. El director de restaurants i banquets, Luis Tremoleda, ha elaborat 10 propostes diferents de menús que segur que no us deixaran indiferents i serà el perfecte restaurant per al teu casament.

Completa aquest dia especial allotjant-te en una habitació amb vistes al mar i despertant amb la millor melodia, les onades del mar Mediterrani.

I si encara no coneixes tots els esdeveniments que pots celebrar a l’Hotel Santa Marta, pots fer-ho aquí.

Hotel Santa Marta *****