Hotel per relaxar-se a la Costa Brava

Has escoltat algun cop que anar a dormir i aixecar-se amb el so de les onades és un dels plaers més relaxants del món? No somiïs més, el relax a la Costa brava esdevindrà realitat a l’Hotel Santa Marta.

La platja de Santa Cristina és el lloc ideal per desconnectar del món, fugir de la rutina i l’hotel Santa Marta és, sens dubte, el millor hotel per relaxar-se.

El millor hotel per relaxar-se

Les habitacions completament equipades faran que els teus somnis siguin d’allò més satisfactoris acompanyats del so de les onades trencant sota la terrassa de l’habitació a la platja de Santa Cristina.

Amb tot l’equipament necessari per poder passar uns dies sense aclaparaments, estrès ni presses, l’hotel compta amb un spa on el temps s’aturarà. Regala’t moments per tu i la teva parella amb l’experiència spa. Una experiència sensorial única amb massatge pels dos, accés al spa, esmorzar tipus buffet i una nit en una habitació doble amb vistes al mar. Si ho desitges, des de l’hotel han dissenyat dues experiències més, igual de relaxants: experiència benestar & relax i experiència romàntica per sorprendre a la teva parella en el millor entorn: la Costa Brava.

Si ets amant de la bona gastronomia, estaràs al lloc perfecte. Al restaurant 58, els plats dignes de ser guardonats amb estrelles Michelin, completaran la teva estança deixant un gran sabor de boca i moltes ganes de tornar.

I si visites aquest lloc amb bon clima, podràs gaudir de la seva piscina exterior, la qual es fon amb la línia de l’horitzó del mar Mediterrani i des d’on les postes de sol són úniques i especials.

L’hotel romàntic Santa Marta farà que t’enamoris d’aquest racó de la Costa Brava una i mil vegades.

Descobreix tot el que al nostre hotel amb spa a la Costa Brava t’està esperant.

Hotel Santa Marta *****