Regala SPA aquest Nadal

Arriba desembre i amb ell arriben els bons desitjos i l’època de comprar els típics regals de Nadal. Avui t’ho posem fàcil, regala spa aquest Nadal i serà el regal més original i únic.

L’Spa de l’Hotel Santa Marta proporciona un espai de pau i harmonia a través d’una experiència sensorial única. Hi ha res millor que regalar a algú una experiència spa?

La finalitat de regalar spa és molt clara pels professionals que treballen en aquest departament de l’hotel. Tenint el màxim respecte per la natura i l’ésser humà, la dedicació i la feina  ben feta és la seva filosofia. Es busca la cura integral del cos a través de la tradició, saviesa i l’ús de les tècniques més avançades perquè aquest regal relax sigui la vivència.

Des de l’spa s’ofereixen alguns serveis addicionals i més exclusius que et complementaran el regal de Nadal i el relax serà més superior.

  • Ayurveda i ioga: viure en harmonia amb la naturalesa és més fàcil cuidar de la nostra salut. L’ayurveda significa “La ciència de la vida” i utilitza diverses modalitats, com massatges amb olis i el ioga.
  • Instal·lacions: integrades perfectament en el relleu de la Costa Brava i orientades cap al mar, hi ha un gran circuit relaxant: jacuzzi amb llit sota l’aigua, piscina d’aigua freda, sauna i bany turc. L’ambient que podràs respirar serà del més relaxant i plaent.
  • Tractaments: ofereix una acurada carta de massatges i rituals en un ambient de calma i tranquil·litat. Amb quatre cabines per realitzar diversos tractaments com massatges personalitzats, terapèutics, relaxant amb aromàtica, localitzat, prenatals, reflexologia… i molts més.

No ho dubtis més, els regals de Nadal d’aquest any venen de la mà amb l’Hotel Santa Marta. Descobreix la calidesa del sol de la Mediterrània a l’hivern i tots els plans que podràs viure durant aquests mesos al nostre racó de la Costa Brava.

Hotel Santa Marta *****