Propostes de Nadal: Escapada Romàntica per la Costa Brava

S’acosta el Nadal. Un any més la màgia d’aquests dies envaeix els nostres carrers i els nostres sentiments. El Nadal és sinònim de família, felicitat i de moments molt especials.

Ens encantaria formar part d’aquests petits moments de felicitat i per això et proposem un pla molt especial per a aquest Nadal.

És cert que ens agrada tenir molt a prop a la família i els amics en aquestes dates. Però sempre hi ha aquesta persona important que fa que la teva vida sigui diferent, especial, una aventura. Per això et proposem compartir una escapada romàntica per la Costa Brava per Nadal.

Dedica un moment a planificar-ho tot

 Si el que vols és que es sorprengui i et miri als ulls plens de felicitat per haver-li regalat una escapada romàntica per nadal, et recomanem que abans ho preparis tot, cada detall compte i per això has de saber el quan, com i on.

Assegura’t que les dates escollides coincideixin amb les vacances de Nadal a la seva feina. Que no hagis de córrer, molt important. La tranquil·litat, el vostre moment s’ho val.

Què et sembla si fas la reserva de l’escapada romàntica durant el Nadal i prepares una capseta amb detalls? Pots fer-ho a casa o en un lloc especial per tots dos.

Segur que tens clar del quan, el com i el on. Només cal posar-li passió i exterioritzar els teus sentiments.

Cada detall compte 

El nostre pack d’escapada romàntica inclou tots els detalls essencials per fer de la vostra estada una experiència per recordar.

Nosaltres ens encarreguem de l’habitació, el sopar, l’esmorzar i detalls especials del pack. Només volem que descanseu, que gaudiu de la vostra experiència i que visqueu el present.

Com volem que la vostra escapada romàntica de Nadal sigui especial i diferent, us allotgem en una habitació amb unes meravelloses vistes al mar. Només obrir les finestres escoltareu el trencar de les onades del mar. Una autèntica sensació que poques vegades podreu experimentar.

La vostra habitació serà decorada per a l’ocasió juntament amb una ampolla de cava per celebrar simplement que sou feliços.

Un menú gastronòmic us ofereix a la vostra experiència una autèntica sensació de sabors. Un sopar íntim i romàntic on l’únic que importa sou vosaltres dos.

Per completar la vostra escapada romàntica a la Costa Brava durant el Nadal, que millor que gaudir d’una sessió d’SPA davant del mar, envoltats d’una autèntica vegetació mediterrània. Moments d’harmonia on podeu gaudir d’una autèntica experiència sensorial.

Hotel Santa Marta *****