Practica activitats d’aventura a la Costa Brava

La Costa Brava disposa d’un entorn geogràfic ideal per als més aventurers que vulguin practicar esports d’aventura, en contacte directe amb la natura i l’aire lliure.

El teu hotel de luxe a la Costa Brava vol recomanar-te algunes activitats d’aventura per practicar als voltants.

L’oferta és molt àmplia i podem trobar des d’activitats familiars com l’hípica o un parc de cordes, a activitats en parella o amics com el tennis, el pitch & putt o el ciclisme.

actividades de aventuraLloret de Mar compta amb una xarxa de carreteres i senders que s’estenen per tot el territori amb itineraris suaus, moderats i fins i tot durs de gran desnivell.

Aquests son indicats per a tots els amants del ciclisme, el senderisme i BTT que poden gaudir alhora de l’activitat i de la bellesa del paisatge característic de la Costa Brava.

Per aquest motiu, practicar esports d’aventura e Lloret és una gran idea, gràcies a la gran oferta que hi ha d’esports i nivells de dificultat.

Un altre dels atractius de passar les vacances a Lloret de Mar és el fort vincle del motor.

La vila acull dos esdeveniments de ral·lis de prestigi com el Ral·li Costa Brava i el Costa Brava Històric on participen cotxes clàssics procedents de diferents països.

A més, la proximitat al circuit de Barcelona-Catalunya fa de Lloret de Mar un lloc idoni per assistir a les carreres de Fórmula 1 i MotoGP entre d’altres.actividades de aventura

I si ets dels que prefereixen emocions fortes, també es pot practicar Bungee Jumping.

Una activitat que consisteix a lligar-se a una corda elàstica i saltar des d’una estructura elevada en el qual després de la caiguda lliure ve el rebot, quan la corda s’estira, i el saltador vola cap amunt.

I així successivament provocant una descàrrega d’adrenalina que fa gaudir al màxim l’experiència.

En conclusió, a la Costa Brava trobaràs una gran quantitat d’oportunitats per practicar esports d’aventura i gaudir en família.

A més a més, hi ha activitats per totes les edats. D’aquesta forma tots els membres podran gaudir d’elles.

Si estàs pensant a visitar la Costa Brava no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

Hotel Santa Marta *****