Per als amants de l’spa

Ets dels que no pot resistir-se a una bona sessió de Spa? Al Spa de l’Hotel Santa Marta sortiràs renovat tant de cos com de ment i trobaràs tots els beneficis que estàs buscant per a la  relaxació absoluta.

L’Spa de l’Hotel Santa Marta ofereix unes excel·lents instal·lacions totalment equipades amb recorreguts relaxants per circuit d’aigües, piscina climatitzada, jacuzzi amb llit subaquàtic, pileta d’aigua freda, dutxes amb cromoteràpia, sauna i bany turc.

A més, també s’ofereixen altres serveis complementaris com perruqueria, gimnàs obert 24 hores, 4 àmplies cabines amb cromoteràpia per a tractaments, sala amb vistes per a la pràctica de ioga i massatge tailandès. Els productes que s’utilitzen en aquest gran spa són d’Alqvimia, boutique d’alta cosmètica natural.

Per finalitzar la sessió de Spa, un bon massatge o un tractament és la millor opció. Entre els tractaments corporals, podràs triar:

  • Massatge personalitzat (terapèutic, relaxant amb aromateràpia, localitzat o prenatal)
  • Reflexologia podal integral
  • Exfoliacions i embolcalls

Consulta al terapeuta pel massatge més adequat per a tu. Segur que trobaràs l’ideal segons les teves necessitats!

Complementa la teva visita prenent un còctel a l’espectacular terrassa de l’hotel. Amb unes vistes impressionants, la brisa i la suau remor de les onades de la Costa Brava trencant sota els teus peus. Pensaràs que estàs somiant … També podràs realitzar una passejada per la vora de la platja de Santa Cristina on el moment del capvespre és únic, especial i ideal per anar acompanyat per la teva parella.

Si encara tens dubtes de tots els beneficis que t’aportarà una sessió de spa, visita el nostre article aquí.

Hotel Santa Marta *****