Com organitzar un casament a la platja

No és el somni de pocs celebrar un dia tan especial amb vistes al mar obert. És per això que els casaments a la platja a la Costa Brava resulten com menys espectaculars.

Organitzar un casament sembla una cosa realment complicada, però amb aquesta senzilla guia se us farà molt més fàcil.

Especialment, anem a aconsellar-vos sobre els casaments a la platja a la Costa Brava.

Celebrar el meu casament amb vistes al mar

Per a organitzar un dia tan important, el primer que haurem de tenir en compte serà la data de la celebració.

A més de ser una data que s’emmotlli als convidats (sobretot a les persones més properes), ha d’adaptar-se també al lloc on es vagi a celebrar.

Un cop tinguem clara la data, el millor serà fer una planificació de totes les gestions a realitzar: confirmar convidats, reservar perruqueria, fotògraf, proveïdors, càtering…

Sempre podem contactar amb un wedding planner que ens ajudi a portar tota l’organització.

Escollir el lloc de la celebració: casaments a la platja a la Costa Brava

El lloc on celebris aquest dia ha de permetre també el banquet de noces, amb la qual cosa ha d’estar preparat, o tenir l’espai suficient.casaments a la platja a la costa brava

La Costa Brava és el lloc perfecte si el teu somni és casar-te en un paratge davant del mar.

En concret, una platja que ha albergat ja moltes celebracions, és la platja de Santa Cristina.

A més existeixen instal·lacions perfectes per a aquest tipus de celebracions, que donaran al teu casament una sensació de luxe i elegància.

Detalls florals, espelmes, i alguns motius romàntics, seran suficients perquè sigui el teu casament de somni.

A l’Hotel Santa Marta hem celebrat ja una gran varietat de noces, i altres tipus de celebracions, i els resultats no poden ser millors.

Detalls preciosos, i increïbles vistes al mar obert. Aquesta és la nostra recepta per celebrar un casament, a la platja, perfecte.casaments a la platja a la costa brava

En definitiva, la celebració de casaments a la platja a la Costa Brava són, sens dubte, la millor elecció pel que fa a celebracions.

Perquè la teva celebració no et suposi un problema econòmic per a tu, et recomanem que t’informis sobre ofertes per a casaments.

A més, a l’hotel Santa Marta podràs allotjar-te el dia del teu casament i gaudir de la teva pròpia experiència romàntica per viure el millor casament a la platja a la Costa Brava.

casaments a la platja a la costa brava

Hotel Santa Marta *****