Ens agrada el golf

T’agradaria practicar golf a la Costa Brava? Molt a prop de nostre hotel 5 estrelles disposem d’un espectacular camp de golf per a tots els amants d’aquests esport.

Aquest disposa de 18 forats per a tots els nivells.

Practicar golf a Girona

Situat a només 20 minuts de l’Hotel Santa de Lloret de Mar, es un camp de golf de 18 forats, par 72, dissenyat per el prestigiós arquitecte anglès, Mr. F. W. Hawtree i sembrat íntegrament amb amb Pencross, l’herba de màxima qualitat per la pràctica del golf.

És un camp completament adaptat al medi natural, al terreny en el que s’està construint el camp està completament aïllat de la vida urbana de Girona, podent disfrutar de petites valls i pujols amb vistes a les muntanyes de Les Gavarres.

Els primers nou forats son molt competitius: el seu disseny obliga a utilitzar tots els pals de la bossa.

Els següents nou forats són espectaculars, ja que tots els tees estan posats sobre els murs construïts amb pedra de Girona.

Des d’aquesta ubicació s’obté un panoràmica impressionant sobre els carrers i és un autèntic plaer resseguir el rumb de la bola camí al seu objectiu.

Probablement, quan el Sr. Hawtree va dissenyar aquesta part va voler obsequiar als jugadors amb les millors sensacions després del rigor de la primera volta.

El disseny del camp s’adapta a la configuració del terreny, el qual fa que s’adeqüi per a jugadors de tots els nivells.

Girona – Costa Brava és una de les regions més boniques del litoral mediterrani. Tot i això, avui en dia, són desconegudes per a molts les atractives possibilitats d’aquesta zona, capaç d’escollir al visitant durant tot l’any.

El clima, l’excel·lent infraestructura, la gastronomia, el llegat artístic-cultural i la bellesa del seu paisatge, la converteixen en una zona ideal per tot tipus d’activitat, incloent el golf. Activitat que ha fet que sigui un dels destins més apreciats per els jugadors.

Visita’ns i no et perdis l’experiència Santa Marta!

Hotel Santa Marta *****