Les 7 millors aplicacions per viatjar

Ets dels que els agrada viatjar i estar informat al màxim? Ets dels que els agrada trobar els millors hotels a la Costa Brava, Costa de Barcelona, Costa Daurada, així com diferents destinacions turístiques? En aquest article et presentaré una breu llista de les 7 millors aplicacions per viatjar i permetre que tinguis una molt bona experiència.

Les Apps turístiques s’han consolidat en els últims anys com a eina d’informació en la major part dels turistes. Les aplicacions per viatjar ens ajuden a triar el millor hotel, restaurant o esdeveniment durant les nostres vacances.

A continuació et detallem les 7 millors aplicacions per viatjar segons experts del sector.

Airbnb

Una molt bona aplicació per als turistes més moderns és Aribnb. Aquesta aplicació t’ofereix una infinitat d’allotjament en el teu destí. Pots triar-lo a teu gust per la distància, segons els teus interessos.

Es tracta d’una aplicació que ofereix allotjament a través dels propietaris la qual cosa permet triar entre pisos, apartaments, cases, mansions. Tot això amb una infinitat d’opcions econòmiques adaptades a la butxaca de cadascú.

Per exemple, si estàs interessat en visitar els millors hotels de la Costa Brava, gràcies als filtres disponibles a Airbnb pots seleccionar els detalls més adequats per escollir els millors hotels a la Costa Brava

 Acampats

Si ets dels que prefereix anar de càmping aquesta app de turisme t’aporta informació de molta qualitat relacionada amb el campin d’Espanya. Aquesta inclou més de 1.100 establiments de campin amb tota la informació necessària perquè puguis informar-te i contactar de forma àgil.

Per aquests motius, l’aplicació Acampats és una de les millors aplicacions per a viatjar i moure’s pels diferents càmpings d’arreu d’Espanya.

Minube

Una de les aplicacions per viatjar més conegudes i d’èxit entre els turistes. Aquesta aplicació permet usar-la com app de guia turística social. Un company de viatge ideal per recórrer les ciutats que vulguis. Tot això, creat per altres viatgers juntament amb informació d’experts en el sector.

 Hyperlapse

Una aplicació que permet crear vídeos espectaculars. App turística d’Instagram amb la tècnica “Stop Motion” que permet crear vídeos amb imatges animades creades a partir de fotos fixes.

Takecoffee

Aplicació turística ideal per alleujar les llargues hores d’espera als aeroports. Aquesta app et permet fer contactes professionals, xerrar i compartir un cafè durant l’espera amb altres persones que es troben en la teva mateixa terminal.

 IPlaya

Si t’apassiona la platja, aquesta és la teva aplicació turística perfecta. Aquesta aplicació ofereix informació relacionada amb les platges espanyoles amb la finalitat que tinguis tot el que necessites per seguir gaudint del que més t’agrada.

A més, si t’allotges en els millors hotels de la Costa Brava aquesta aplicació et serà de gran utilitat.

 Skyscanner

Cerca i troba vols econòmics en un segon. Troba ofertes de diferents destinacions del món de forma ràpida. Ofertes, serveis, etc. En fi un “xollo” d’aplicació.

En conclusió, existeixen una gran quantitat d’aplicacions mòbils per viatjar que et seran de gran utilitat per planificar el teu proper viatge. No dubtis a descarregar-te l’aplicació per viatjar que més t’agradi i utilitza-la en el teu pròxim viatge o escapada de luxe a la Costa Brava

Sens dubte, per nosaltres, aquestes són les millors aplicacions per viatjar!

Hotel Santa Marta *****