Especial menús Nadal per a empreses

En aquestes dates tan marcades és molt comú fer dinars o sopars d’empresa. Gaudir d’una agradable vetllada amb els teus companys de feina i desconnectar de la rutina diària és un dels moments més especials per aquest Nadal. A l’Hotel Santa Marta pensem en aquest moment i hem fet uns menús especials d’empresa per a aquestes ocasions.

Tot l’equip podrà gaudir d’una oferta gastronòmica exclusiva. Disposem de quatre menús diferents per a tots els gustos.

  • Menú nº1 d’empresa.
    El menú més típic per aquestes dates de la Costa Brava. Un menú ideal per gaudir de les dates més marcades de l’any. Amb un entrant i plat principal deliciosos, tots a la taula gaudiran del sabor d’aquestes festes. Pel postre, podreu triar entre les dues opcions que tenim, totes dues són perfectes.
  • Menú nº 2 d’empresa.
    Aquest menú és perfecte per a dinars o sopars d’empresa de molta gent. Compost amb una copa de benvinguda per començar a omplir l’estómac, seguit de l’entrant i plat principal. I òbviament, tampoc pot faltar els postres més dolços per el Nadal.
  • Menú nº3 d’empresa.
    Aquest menú és perfecte si tots els comensals tenen sempre molta gana. És un dels menús més complets i està pensat perquè tothom passi una vetllada agradable. Com el menú anterior, aquest també disposa de copa de benvinguda i amb diferència, en comptes d’entrat té pica-pica. Després li segueix el plat principal i els postres.
  • Menú nº4 d’empresa.

Aquest menú consta d’un sol plat. Amb molta dedicació els nostres cuiners trien els productes més frescos i els cuinen amb molt de compte. D’aquesta manera creen uns plats tan exquisits que tothom voldrà repetir.

Tots els menús disposen d’una carta de vins de la nostra bodega. Es poden triar vins com Sauvignon Blanc, Macabeo y Gamacha Blanca, Castillo de Perelada, D.O. Empordà, Tempranillo, Domènech.Vidal, Chardonnay, Xarel·lo, Macabeo, Parellada, Masía de Vallformosa…

Com en tots els sopars tampoc pot faltar l’aigua i els cafés i licors per a acompanyar els fantàstics postres.

Hem creat aquests menús per a que pogueu gaudir d’una fantàstica oferta gastronómica en companyia de les persones amb les que paseu tantes hores treballant. En aquestes festes tan especials, també pots regalar una experiència de SPA al nostre fantàstic hotel.

Nosaltres ens ocupem de que el teu Nadal, sigui únic i especial.

Como en todas las cenas tampoco puede faltar el agua y los cafés y licores para acompañar los fantásticos postres.

Hotel Santa Marta *****