MENÚ SETMANAL EN UN HOTEL DE LA COSTA BRAVA

Treball, nens, casa … Tots sabem que el ritme de vida que portem és molt atrafegat. De tant en tant cal aturar-se i cuidar-se un mateix també. Una pausa entre tasques és l’ideal per desconnectar de la rutina. Anar a un restaurant d’un hotel de la Costa Brava a menjar és una molt bona opció.

Un excel·lent exemple és l’Hotel Santa Marta. Disposa d’un restaurant situat a la Costa Brava entre mar i muntanya, una localització especial i única que farà que degustar del seu menú sigui un plaer per als 5 sentits.

Què et despertarà el nostre menú?

Oïda

Hi ha res millor que menjar escoltant el murmuri de la Costa Brava de fons? Serà la perfecta sintonia per relaxar-se.

Vista

Els plats són veritables obres d’art visuals i si els acompanyes de les boníssimes vistes que tindràs des de la nostra terrassa cap a la Cala de Santa Cristina faran una conjugació excel·lent.

Olfacte

Cuinat amb molt d’amor i dedicació i amb productes de la zona, els plats del magnífic restaurant de la Costa Brava, restaurant 58, no els fan falta cap additiu especial per potenciar la seva essència. L’olor de  mar farà que la teva ment es transporti a vells records agradables.

Tacte

El tacte abrupte però alhora magnètic de la Costa Brava, que farà que vulguis tornar vegada darrera d’altre.

Gust

Sens dubte és el sentit que més desenvoluparàs. El restaurant compta amb un equip de cuina excel·lent, que farà dels seus plats unes autèntiques delícies per al paladar.

Al Restaurant 58, restaurant de l’hotel de la Costa Brava, el xef elabora un menú setmanal on fugir de la monotonia, rutina i estrès et serà veritablement fàcil.

Amb plats dignes d’un guardó, la matèria primera juga un paper molt rellevant. Es potencien els productes de temporada i s’adapten a tots els gustos. Amb 4 entrants a escollir, 4 plats principals i 4 postres, l’elecció et serà difícil.

El menú acompanyat de bons vins amb certificació de denominació d’origen seran el complement perfecte per a aquest menú setmanal.

Poder dedicar unes hores per a tu i la teva parella o amics serà la pausa entre tasques perfecta i el millor premi que et pots atorgar.

T’esperem al nostre restaurant de la Costa Brava perquè puguis gaudir d’una bona ruta gastronòmica sense moure’t del nostre restaurant.

Hotel Santa Marta *****