Maravellosos jardins botànics de la Costa Brava

Un dia diferent deixant la platja a un costat, hem elaborat un itinerari pels jardins botànics més bonics de la zona: Pinya de Rosa a Santa Cristina, Santa Clotilde a Lloret de Mar i Mar i Murtra a Blanes.

On es troben els jardins botànics

Molt a prop del nostre hotel situat a Lloret de Mar us proposem visitar el Jardí Botànic Pinya de Rosa.

Aquest està situat entre els penya-segats de la platja de Santa Cristina.

Pinya de Rosa ofereix una col·lecció botànica amb més de 7.000 espècies ordenades sistemàticament per grups de gènere i espècie, el que fa de Pinya de Rosa un lloc únic i insòlit per els amants dels cactus i plantes espinoses.

A més a més, el Jardí Botànic Pinya de Rosa és mundialment conegut per experts, especialistes i amants d’aquestes plantes. Cada any es sembren unes 1.500 espècies noves, el que converteix Pinya de Rosa en la millor biblioteca vivent per augmentar coneixements botànics.

També, molt a prop de l’Hotel Santa Marta, podeu visitar els Jardins de Santa Clotilde a Lloret de Mar, situats sobre un penya-segat amb impressionants vistes sobre el mar.

Els jardins de Santa Clotilde, van ser dissenyats per el paisatgista Nicolau Rubió i Tudurí i inspirats en el Renaixement italià, que més tard es convertirien en insígnies del nou moviment noucentista que s’estava gestant a Catalunya en aquella època.

Terrasses que es superposes, camins que s’estructuren, rampes i escales que conformen el traç del jardí, múltiples fonts i estàtues de marbre d’estil neoclàssic i el mar de fons que envolta el paisatge, deixant veure que l’esperit del romanticisme segueix latent en els Jardins de Santa Clotilde.

L’últim jardí botànic que us proposem visitar és el Mar i Murtra, a la localitat costera de Blanes, a menys de 15 minuts en cotxe de l’Hotel Santa Marta.

El Jardí Botànic Mar i Murtra gaudeix de les panoràmiques més espectaculars i belles de la Costa Brava.

Amb més de 3.000 espècies exòtiques procedents dels 5 continents en les seves 4 hectàrees de bosc autòcton mediterrani; està dividit en tres zones: subtropical, temperada i mediterrani.

Actualment, Mar i Murtra orienta la seva activitat a conservar espècies mediterrànies en perill de extinció.

I si encara us queden forces o per el contrari, esteu esgotats, us recomanem que acabeu el dia en el nostre Spa de l’Hotel Santa Marta.

En aquesta ocasió, el massatge “Confort Legs” és la millor opció: 60 minuts en els que eliminarem la sensació de cames cansades estimulant la correcta circulació de les vostres cames. No oblideu sol·licitar cita prèvia al nostre Hotel Santa de Marta de Lloret de Mar.

Hotel Santa Marta *****