Lloret, destinació empresarial

Les activitats de ‘teambuilding’ són cada vegada més usuals entre els treballadors de petita i mitjana empresa. En conseqüència es busquen ciutats com a destinació empresarial.

Es considera que realitzar activitats junts fora de la pressió laboral enforteix els vincles del grup de treball i serveix per a coneixer millor al companys de feina.

On practicar aquestes activitats: destinació empresarial

En una ciutat amb excel·lents comunicacions i que rep visitants d’arreu del món, converteix Lloret en una destinació empresarial immillorable per a rebre grups de negocis.

Sobretot si les activitats es fan en llocs amb incomparables paratges, com el que rodeja l’hotel Santa Marta.

De igual forma que per realitzar tot tipus d’activitats de ‘teambuilding’ i visites preparades per als viatges d’incentius.

Hi ha una gran oferta de diverses activitats originals que s’estructuren entorn del treball en equip.

destino empresarial lloret de mar

  • GINCANA URBANA. Un joc que et permet descobrir el centre històric de forma diferent. Es duu a terme a través d’un itinerari temàtic centrat en l’època dels indians dels segle XIX. Tot un equip d’actors i habitants construeix un escenari amb pistes i enigmes que els participants han de resoldre.

L’activitat consta d’un itinerari a peu de sis punts de control que a més et permetran conèixer la oferta cultural de Lloret.

  • TEAM RALLY. Una competició per equips a bord de 4×4 per conèixer l’entorn natural de Lloret de Mar.
    És una activitat d’habilitat, plena de proves i que descobreix llocs com la platja de Canyelles o el Castell de Sant Joan. Es completa una carrera amb diferents punts de control on es sella una targeta de pas per anar superant proves. Als participants se’ls proporciona un vehicle, un mapa de la zona, la normativa i una càmera de fotos.
  • KAYAK PIRATES ADVENTURE. A partir d’un tros de mapa, els equips viuen una aventura de pirates en la que hauran de recuperar un tresor amagat a la costa de Lloret de Mar. Només pots disposar d’un kayak, una pala i l’ajuda dels seus companys d’equip. Des de nocions bàsiques del funcionament de la embarcació a lluites amb espases i vaixells al fons del mar.

teambuilding lloret de mar

  • NORDIC WALKING RAID. Es tracta d’una hibridació de la tècnica del Nordic Walking amb els programes esportius d’orientació en un entorn incomparables com són els boscos i rutes de senderisme de Lloret de Mar. S’escull la llargada del recorregut perquè sigui apta per a tots els públics i inicies l’activitat amb unes breus instruccions de la tècnica Nordic Walking i les tècniques d’orientació de muntanya.
  • CUINA DE L’ART. La tirada de l’art és una de les activitats més tradicionals de Lloret de Mar. Consisteix en un sistema de pesca amb la qual es cuinava el menjar popular. Amb aquesta tradició, els participants tenen la oportunitat de conèixer les receptes de Lloret ja que hauran de cuinar-ne els plats amb l’assessorament dels xefs locals.

Per últim, una ruta molt coneguda per aquí, i que realitzen molts grups empresarials, és la ruta dels set gorgs.

Esperem que t’hagin agradat les nostres idees de teambulding, i que puguis visitar la teva destinació empresarial aviat!

Hotel Santa Marta *****