Hotel amb Spa en la Costa Brava

Platja, vacances i bona companyia. Qui no està desitjant que arriba ja aquest moment?

Sens dubte, és un dels moments més esperats de tot l’any. Per viure uns dies de relax i desconnexió, anar a un hotel amb spa a la Costa Brava serà l’experiència més relaxant.

L’Hotel Santa Marta és un lloc on la pau i la tranquil·litat es respira en totes les seves estances. Has pensat en gaudir d’un hotel amb spa a la Costa Brava? T’oferim la millor situació, davant del mar integrat perfectament en el terreny i envoltat d’una espectacular vegetació autòctona. Serà tot un viatge sensorial.

Serveis disponibles al spa

Els serveis disponibles al spa són tres, diferents però combinats faran que la teva estança a l’hotel sigui la més relaxant.

  • Instal·lacions: harmonitzada amb l’entorn i encarada davant del mar, el spa de l’Hotel Santa Marta compta amb un circuit únic i relaxant d’aigües: jacuzzi amb llit subaquàtic, pilona d’aigua freda, sauna i bany turc. Acompanyat d’una suau música, faran que et sentis al mateix paradís.
  • Tractaments: deixa’t mimar i cuidar pel nostre excel·lent personal mentre gaudeixes d’unes teràpies manuals úniques. Amb quatre cabines diferents, les preocupacions i la rutina no hi seran presents. Els tractaments corporals com el massatge personalitzat o la reflexologia podal integral, o el thai spa, ayurveda o tractaments realitzats amb la prestigiosa marca Alqvimia faran que el teu cos, ment i ànima agraeixin l’estança al nostre hotel amb spa de la Costa Brava.
  • Retirs de ioga: siguis practicant habitual o aficionat, els retirs de ioga estan dissenyats per tots aquells que vulguin practicar aquesta disciplina mil·lenària on prima la respiració pausada i la ment en blanc. Mimetitza’t amb l’entorn i relaxa’t al millor entorn natural, la Costa Brava.

Si encara no tens la sort de poder estar de vacances, l’Hotel Santa Marta posa a la teva disposició experiències perquè puguis gaudir de l’hotel amb spa a la Costa Brava, com una escapada romàntica, experiències benestar & relax i l’experiència spa. Totes aquestes inclouen accés al spa. T’ho perdràs?

Si encara vols conèixer més sobre l’experiència romàntica, no t’oblidis de visitar l’article escapada romàntica a la Costa Brava.

Hotel Santa Marta *****