Hotel Santa Marta, l’essència de la Costa Brava

L’Hotel Santa Marta està situat a Lloret de Mar, a tocar de la platja de Santa Cristina i prop de l’ermita de Santa Cristina.

Es tracta d’un dels llocs més bonics, més emblemàtics i amb més càrrega històrica de la Costa Brava.

Els volants de l’hotel Santa Marta

Aquesta franja litoral compresa aproximadament entre la desembocadura del riu Tordera, al sud, i el cap de Creus, a l’extrem on els Pirineus s’endinsen en el mar, al nord, va ser batejada fa cent anys.

Un sinuós camí de terra, amb accentuats revolts i pins altíssims, condueixen a l’hotel Santa Marta des de l’entrada principal i permet intuir el sorprenent oasis construït en mig d’un espai sovint denominat per el desajustament descontrolat d’un turisme massa fàcil.

L’Hotel Santa Marta et permet trobar una autèntica desconnexió de l’estrès diari.

No hi ha dubte que la tranquil·litat és una de les divises de l’Hotel Santa Marta.

Les mandroses sobretaules davant el mar de la platja de Santa Cristina i en mig de sis de les seves sis hectàrees de bosc: l’agradable sensació de calor del sol de la Costa Brava mitigada per l’ombra dels arbres que protegeixen la terrassa del restaurant mentre la conversa es va envestint sobre les estovalles.

En aquest moment tan senzill es condensa l’essència d’una de les jornades d’estiu familiar: aquella pau que únicament destil·len alguns selectes instants del relax estival.

Al capvespre resulta un autèntic privilegi llegir el diari protegit per la brisa tíbia del Mediterrani mentre el sol encara il·lumina les últimes hores de la tarda.

Un autèntic luxe: respirar l’aire del Mediterrani amb tots els seus matisos i, al mateix temps, poder sentir la tranquil·litat del silenci que s’incuba entre les roques d’aquestes cales de la Costa Brava.

Però per construir aquestes sensacions no és suficient amb un paisatge privilegiat.

Resulta imprescindible, a més, l’acollidora comoditat de les instal·lacions de l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar, en alguns casos sorprenents, com el petit vehicle que trasllada els hostes fins la platja, i les amables atencions de les persones que treballen en l’establiment.

A més, podràs gaudir de la nostra especial gastronomia a l’hora que contemples els paratges naturals que la zona ens regala.

Hotel Santa Marta *****