LES 5 MILLORS CALES DE LLORET DE MAR EN PLENA COSTA BRAVA

Viure uns dies sense preocupacions, sense rutines, sense horaris i sàpiguen que pots dedicar el dia a visitar les millors cales de Lloret de Mar és un privilegi del qual no molts poden gaudir.

És bé conegut per tots i reconegut que Lloret de Mar és una ciutat marítima que forma part de la Costa Brava i que alberga en ella autèntiques joies, com la platja de Santa Cristina.

Avui us volem presentar les 5 millors cales de Lloret de Mar i les seves platges d’aigua cristal·lina:

  • Platja de Santa Cristina

Familiar i situada en un entorn emblemàtic i envoltada de bosc, la platja de Santa Cristina és la que podràs escoltar i sentir en primera persona quan t’allotgis a l’Hotel Santa Marta, amb unes vistes espectaculars des de la terrassa de la teva habitació.

Caminar per la vora d’arena fina i daurada als capvespres, el suau so de les onades trencant i una infinitat de bones sensacions que et provocarà estar en aquest lloc del món.

  • Cala Treumal

Situada entre les poblacions de Lloret de Mar i Blanes i separada per roques de la platja de Santa Cristina. Aquesta cala és singular a causa del seu entorn de pins i el jardí botànic de Pinya de Rosa. El seu accés, igual que passa amb l’anterior platja, és a peu.

  • Cala Trons

La Cala Trons, coneguda també com la Caleta d’en Trons, és una petita cala situada no gaire lluny del centre del municipi de Lloret de Mar. Amb un accés a través del camí de ronda, fa que aquesta sigui una de les millors cales de Lloret de Mar.

Amb dues zones oposades, una de sorra i una altre de roca, refrescar-se a les seves aigües cristal·lines, verds i blaus serà la millor recompensa al passeig.

  • Cala dels Frares

La cala dels Frares és la batejada com la cala més bonica i fotogènica de tot Lloret de Mar. Situada als peus del castell d’en Plaja, també es pot accedir des del Camí de Ronda. Si ets un viatger esportista, aquesta serà la cala ideal per fer snorkel, a causa de la seva gran quantitat de roques, les vistes submarines prometen ser espectaculars.

  • Sa Caleta

I finalment i no per això menys important, Sa Caleta. Situada a la faldilla del Castell de Lloret de Mar, banyar-se amb aquestes vistes és un dels millors plans. Els petits vaixells pesquers que jeuen sobre la sorra seran la teva companyia per prendre el sol.

Aquestes són les 5 millors cales de Lloret de Mar que podràs visitar mentre t’allotges al nostre hotel, on podràs viure l’essència més pura de la Costa Brava a escassos minuts.

I si no ets un fanàtic de les cales ni platges, no et perdis el top 10 coses a fer a Barcelona.

Hotel Santa Marta *****