Com fer una maleta per a una escapada relax

Segur que en algun moment t’has trobat amb el dubte de com fer una maleta per gaudir d’una escapada de relax amb amics, família o en parella. Sabem que és difícil escollir la roba que cal portar i més si no coneixem la meteorologia de la destinació.

Si bé es cert que fer una maleta és per a tu un sacrifici, en aquest article recollim sis consells que t’ajudaran a sobrepassar aquest mal tràngol. Els consells han estat seleccionats de diferents experts viatgers que saben de sobres com fer una maleta de la forma eficaç i efectiva.

Abans de res, no oblidis tenir en compte que model  de maleta necessites: equipatge de mà o una maleta gran. Per això i com ja us hem comentat, us deixem alguns consells pràctics de com fer una maleta de viatge. 

Fes una llista de tot el que necessites 

L’ordre i la planificació és el teu millor aliat. Per això, la millor forma per resoldre els teus dubtes sobre com fer una maleta és tenir en compte que tipus d’escapada faràs.

Hi ha diferents tipus d’escapades, per exemple, escapades amb els amics, escapades de relax i benestar o escapada en família. Per a cadascuna d’elles necessites unes coses o unes altres.

Dedica un temps a pensar en tot el que necessites portar en aquest viatge. El més recomanable és que agafis paper i bolígraf i facis una llista de tot el que necessitaràs. Estalvia temps i estrès en pensar que agafar i preguntar-te si ho has posat a la maleta o no.

Alguns dels millors consells per fer la maleta com un professional és fer-ho amb tranquil·litat, calma i amb temps suficient. D’aquesta manera sabràs que et falta i si cal comprar alguna cosa per escapades.

Un cop tinguis la llista, revisa que tot el que tinguis tot apuntat, posa’t a treballar i comença a preparar-ho tot.

Comença a preparar-ho tot però que pesi poc 

Ara que ja tens la llista a punt, un altre dels consells de com preparar una maleta es basa en que la maleta pesi poc. Escull allò que no faci que la maleta sigui un pes mort i sigui un sacrifici moure’t amb ella. Aquest consell és molt important si el que necessites és que sigui una maleta de cabina. 

Ull, fes conjunts de roba 

Ja tenim la llista feta i sabem que la maleta és important que pesi poc. Per aquest motiu, és essencial reduir el volum de coses que li posarem.

Acostumem a portar més roba de la que realment necessitem. Sí, no ets l’únic que li passa això. Per evitar aquest problema de sobre pes, recomanem que facis conjunts de roba. Agafa peces de roba que combinin i que puguis utilitzar entre elles.

Val està molt bé aquets consells per fer la maleta però i si s’embruta? Saps que existeixen bugaderies a tot el món? No et preocupis.

Plega bé les peces i aprofita l’espai

Ho tenim tot a la perfecció. La llista, poc pes i peces de roba combinades.

De res servirà si no sabem fer el puzle que cal fer per posar-ho tot en perfectes condicions i aprofitant al màxim l’espai de la maleta. Per això és de vital importància col·locar les coses bé dins de l’equipatge.

Et recomanem col·locar sempre a baix les peces que més pesen. Pantalons, sabates, necesser etc. Un dels trucs per fer una maleta és posar les peces enrotllades en forma de tub ja que d’aquesta manera evites que s’arruguin. Les camises o vestits de seda procura de posar-los sempre a la part superior.

Afegeix a la llista dues bosses buides 

Et preguntaràs per què cal posar un parell de bosses buides per fer la maleta. Una d’elles et servirà per posar la roba bruta que vagis fent servir. La segona et traurà d’alguna dificultat per si tens roba mullada o per una altra circumstància que pugui aparèixer.

Tovalloles aromatitzades 

Segur que estàs pensant. ¿Tovalloles aromatitzades? Sí. Aquestes tovalloles faran que la roba faci olor com si estigués acabada de rentar. Aquest truc per fer la maleta és ideal per tenir una escapada de relax o unes merescudes vacances còmodes. És molt recomanable per aquells trajectes llargs ja que en ocasions la roba porta molt de temps dins de la maleta

Hotel Santa Marta *****