Benvinguts a l’excel·lència de l’hotel de luxe, Hotel Santa Marta

L’ Hotel Santa Marta compta amb 5 estrelles i està situat en el millor lloc de tota la Costa Brava, la platja de Santa Cristina. Les seves instal·lacions, el seu entorn, el seu servei de restauració i la seva alta experiència dins el sector d’hotels de luxe a la Costa Brava faran que la seva estada sigui un autèntic plaer.

L’hotel Santa Marta es troba localitzat en un paratge natural exclusiu, amb accés directe a la platja de Santa Cristina i envoltat de nombroses hectàrees de bosc autòcton que fan d’aquest lloc un veritable paradís a la Costa Brava.

Desconnectar i relaxar-se és possible en el seu espectacular spa que compta amb zona d’aigües, tractaments i un gimnàs on se li passaran les hores sense adonar-se’n.

Les habitacions cuidades i mimades fins al més mínim detall, compten amb grans serveis com televisió per cable, WiFi i caixa forta, entre altres. La comoditat d’aquestes i el seu descans és la nostra màxima i estan dissenyades perquè la seva estada sigui el més reparadora possible.

L’hotel Santa Marta ha ideat 3 experiències a la Costa Brava perquè vostè no s’hagi de preocupar de res més que de gaudir de la qualitat del servei i del luxe. L’escapada spa està pensada per a parelles que vulguin donar una sorpresa o gaudir d’uns dies únics. L’escapada gastronòmica els farà escapar de la rutina i relaxar-se en un entorn incomparable i finalment, l’experiència romàntica amb una qualitat insuperable de serveis, unes vistes meravelles i un menú gastronòmic insuperable.

L’Hotel Santa Marta està catalogat com un dels millors hotels d’alta qualitat a la Costa Brava, pel conjunt de les seves instal·lacions, la qualitat en el servei i luxe. No esperis més i comença a preparar les teves properes vacances.

Descobreix per què seguir visitant l’Hotel Santa Marta durant els mesos de tardor i hivern aquí.

Hotel Santa Marta *****