Escapada de cap de setmana a la Costa Brava

Tens ganes de fugir de la teva rutina i relaxar-te i oblidar-te de tot l’estrès? Prepara un cap de setmana a l’Hotel Santa Marta, ja que, sens dubte, trobaràs tot el que estaves buscant: pau, harmonia i tranquil·litat.

Amb unes instal·lacions totalment equipades,  un restaurant espectacular i un edifici dedicat 100% al teu benestar, l’Spa, on quedaràs totalment satisfet i sortiràs completament renovat.

L’Hotel Santa Marta compta amb 76 habitacions. Algunes d’elles tenen com a paisatge a la seva finestra la Costa Brava i el so de les onades trencant. D’altres estàncies, encarades cap a la part del bosc, on el xiulet dels ocells seran el teu millor despertador. Respiraràs pau allà on sigui.

Pels foodies, l’hora de menjar serà un autèntic luxe al Restaurant 58, on podràs escollir entre el menú diari, carta o el menú degustació. L’equip de cuina i de sala et faran viure una experiència màgica i que no podràs oblidar mai.

El temple del benestar és l’spa. En un edifici independent, et garantim que podràs trobar la tranquil·litat que tant has anat a buscar allà. També ofereixen tractament corporals i massatges, sessions de ioga gaudint de la vertadera naturalesa i de les instal·lacions clàssiques d’un spa, com un bany turc, jacuzzi, piscina d’aigua freda…

I, per descomptat, baixar per l’accés directe a la platja de Santa Cristina a fer un passeig a primera hora del matí o abans d’anar a sopar… T’imagines caminant per  la riba del mar Mediterrani en plena Costa Brava on no escoltaràs cap més so que el de l’aigua?

Gaudir de moments de desconnexió i relaxants, sol o amb parella a l’Hotel Santa Marta és un pla fantàstic, tot el que necessites per assolir tots els reptes pel 2019.

Si tens ja ganes de poder marxar i gaudir de l’experiència, et deixem els beneficis del massatge tailandès aquí.

Hotel Santa Marta *****