Els millors mercats nadalencs de la Costa Brava

Com cada Nadal s’acosten activitats per gaudir juntament amb els amics i la família. Les fires de Nadal a Catalunya són una de les activitats que sense cap mena de dubte fan d’aquestes festes alguna cosa especial

A continuació et proposem diferents mercats nadalencs perquè aprofitis aquestes fantàstiques experiències i aprofitis per comprar alguns detalls pel dia del Pare Noel o els Reis Mags.

Pessebres i Betlems

Podem dir que sense els pessebres i Betlems no seria Nadal. Et proposem la visita d’alguns d’ells com el de Castell d’Aro, Tossa de Mar o Pals. En aquestes destinacions a part de fer turisme familiar a l’hivern, podràs trobar pessebres espectaculars on la ciutat s’involucra en un ambient únic amb actors i escenaris peculiars.

¿Que hi trobaré en els Mercats i Fires de Nadal?

En moltes de les localitats de la Costa Brava se celebren els populars mercats o fires de Nadal amb productes per a completar i decorar la teva llar amb objectes màgics nadalencs.

En elles pots trobar figuretes del Betlem per ajudar a representar l’escena del naixement del Messies. El nen Jesús, els reis mags o el popular i clàssic “caganer” entre d’altres són algunes d’aquestes figures que sense cap mena de dubte trobaràs en diferents fires de Nadal a Catalunya

En aquestes fires també hi trobaràs el “tiótípic de Nadal. Com ja saps, aquest, caga regals i dolços als més petits a cops de bastó. Els trobaràs de diferents tipus i models. Només cal decidir quin t’agrada més i col·locar-lo en un lloc adequat de casa. Molt important, dona-li de menjar sovint perquè els regals siguin abundants.

Com no, també hi trobareu l’arbre de Nadal juntament amb els complements per afegir. boles, cintes, llums i estrelles de tot tipus i ornaments per decorar el nadal de la teva llar.

mercats de nadal

 Fires i Mercats de Nadal

Algunes de les següents fires i mercats de Nadal a Catalunya són les que us proposem visitar.

Concretament et proposem algunes de la Costa Brava. És cert que n’hi ha en diferents punts del territori on poder gaudir d’un dia de turisme en família per nadal

Fira de Nadal de Tossa de Mar

Es tracta de la típica fira de Nadal amb regals i souvenirs tradicionals. Tot això en un entorn històric i medieval al Castell de Tossa de Mar

Fira de Nadal de Besalú

En aquest mercat nadalenc pots trobar aliments tradicionals en un ambient també medieval. A més pots trobar els tradicionals productes nadalencs.

Fira de Nadal de Peratallada

Fira d’artesania en un entorn medieval que ofereix el poble de Peratallada trobaràs productes d’artesania juntament amb una gran selecció de vins regionals de la zona.

Fira de Nadal de Girona

A la preciosa ciutat de Girona trobaràs diferents mercats nadalencs on a més de productes típics de Nadal podràs gaudir d’actuacions en directe i activitats per als més petits.

Només cal una cosa més, treu a la llum el teu esperit nadalenc i comença a gaudir de la màgia del Nadal.

Hotel Santa Marta *****