Descobreix els racons més fascinants de Girona

Què visitar en Girona? Girona és una de les ciutats més boniques per visitar. A només mitja hora de Lloret de Mar, no dubtis en passar un dia en aquesta ciutat plena d’història.

A la zona del nucli antic, on es troben les construccions més emblemàtiques de Girona, s’han gravat produccions cinematogràfiques icòniques com “Joc de Trons”.

Avui us volem proposar una ruta cultural per Girona.

visitar girona

LA FORÇA VELLA

Del segle I a.C, la Força Vella era la part de la fortalesa que van construir els romans per protegir el seu territori. Fou el primer recinte de la ciutat de Girona. És aquí, als peus de la catedral, on comença la ruta cultural que us proposem.l siglo I a.C, la Força Vella era parte de la fortaleza que construyeron los romanos para proteger su territorio. Fue el primer recinto de la ciudad de Girona. Es ahí, a los pies de la catedral, donde empieza la ruta cultural que os proponemos.

CATEDRAL

L’emblema gironí per excel·lència. Construïda entre el segle XI i el XVIII, la barreja d’estils, com el romànic i el barroc, conformen un dels monuments més impactants de veure en aquesta ciutat. No et podràs resistir a comptar els seus esglaons.

BANYS ÀRABS

Inspirat en els banys romans, els banys àrabs de Girona estan datats al segle XII. Avui en dia es poden visitar de dilluns a dissabte de 10 a 19h i diumenges i festius de 10 a 14h, d’abril a setembre.

UNIVERSITAT I SANT DOMÈNEC

Formant part del complex universitari de la Universitat de Girona, el convent de Sant Domènec va ser un dels primers edificis gòtics de Catalunya. Es pot visitar l’església, el claustre gran i l’aula capitular. L’edifici de Les Àligues, però, només conserva la seva fatxada.

CALL JUEU

Conegut també com el barri jueu, ocupa quasi tota la part del nucli antic de la ciutat de Girona. Passejant pels seus carrerons estrets i bonics patis es pot respirar l’aire, encara, medieval. És una de les zones jueves millor conservades en tot el món. Visita obligatòria!

CASES DE L’ONYAR

Una altra meravella visual, les cases del riu Onyar són un altre element destacable en totes les fotografies de Girona. Fer-se una fotografia des del pont vermell Eiffel amb aquestes cases de fons i la catedral seran el millor record que et podràs emportar de Girona.

A part, hi ha molts més llocs interesants per visitar a Girona. Així que no ho dubtis i endinsa’t pels fascinants carrers del casc antic d’aquesta meravellosa ciutat que de ben segur t’enamorarà.

Hotel Santa Marta *****