image
image

SALA BLANES

Sala diàfana sense columnes de 157,50 m2 és ideal per a muntatges en escola, cabaret o teatre fins a un màxim de 140 persones. Situada a la planta noble té accés tant per l'interior com per l'exterior de l'hotel. Amb finestrals a banda i banda té unes vistes impressionants al mar. Disposa de projector i pantalla integrats al sostre i connexions per portàtil. Així mateix es pot instal·lar equip de so, de traducció simultània i múltiples connexions per als portàtils dels assistents a la reunió.

Descarrega més informació aquí:

pdf_icon SALA BLANES

+ info
image
image

SALA PLANTA PARC

Sala de 195 m2 situada en una planta inferior amb sortida a una esplèndida terrassa per a una pausa cafè o un lunch. Encaixen perfectament, per exemple, una O o imperial per 30 persones o un muntatge en teatre per a 70 persones. Disposa de projector i pantalla integrats al sostre amb connexions per a portàtil. També pot instal·lar equip de so, traducció simultània i múltiples connexions per als portàtils dels assistents a la reunió.

Descarrega més informació aquí:

pdf_icon SALA PLANTA PARC

+ info
image
image

SALA BRIDGE

Situada a la planta noble de l'hotel i de 50 m2 és perfecta per a un muntatge en U o una taula imperial. Disposa d'una terrassa amb vistes a l'Spa i al bosc. S'accedeix des del saló principal de l'hotel i és a prop del bar i de la seva terrassa. També poden instal·lar-projector, pantalla i connexions a portàtils.

Descarrega més informació aquí:

pdf_icon SALA BRIDGE

+ info
image
image

SALA MIRADOR

Aquesta sala de 104 m2 té forma rectangular el que la fa apropiada per a diferents muntatges, tant, escola, teatre o una taula imperial. Destaca per una gran lluminositat i té accés a una terrassa amb vistes al mar on poder realitzar una pausa cafè o un lunch. Poden instal·lar-projector, pantalla i connexions a portàtils.

Descarrega més informació aquí:

pdf_icon SALA MIRADOR

+ info
image
image

SALA LECTURA

Aquesta sala de 40 m2 està dissenyada per a reunions de direcció amb una taula imperial. Disposa d'una terrassa amb unes vistes espectaculars al mar i està situada a la planta noble de l'hotel. S'accedeix des del saló principal i és a prop del bar i de la seva terrassa on poder fer una pausa cafè.

Descarrega més informació aquí:

pdf_icon SALA LECTURA

+ info
image
image

ALTRES ESPAIS

Les habitacions Superiors de l'hotel poden convertir-se en petites sales de sub comissió i molts altres espais de l'hotel, com l'ampli saló principal amb sortida a la terrassa panoràmica, poden ser llocs idonis per a reunions informals de tota mena. Fins i tot la zona privada de l'hotel davant de la platja pot utilitzar-se també com a lloc de reunió amb la instal·lació d'una carpa.

+ info

RESERVI ARA!


Contacti amb nosaltres si vol reservar a un dels nostres restaurants o si té algun dubte i li contestarem el més aviat possible.

Hotel Santa Marta *****