image
image

ESPAIS

Una característica de l'hotel Santa Marta és la varietat i exclusivitat dels espais que disposa. Terrasses amb vistes inacabables al mar Mediterrani on fer les pauses-cafè, un lunch o un còctel. El "Beach Club" enfront de la mateixa platja de Santa Cristina on es pot organitzar des d'una presentació en una carpa, sortir a la platja a practicar tot tipus d'activitats de teambuilding o acabar la vetllada amb un sopar privat enfront del mar. També el Spa amb la seva terrassa superior envoltada de pins i orientat al mar és ideal per a una sessió de ioga o un coctel de tarda.

image
image

SALES

Les cinc sales de reunions de l'hotel Santa Marta tenen llum natural i quatre d'elles disposen de terrassa. Si cal també és possible transformar les habitacions superiors en saletes de fins a 8 persones. Totes les sales disposen de múltiples connexions per als ordinadors i s'ofereixen amb aigües minerals, caramels, llapis i bloc de notes. Projector i pantalla estan incorporats en els seus 2 sales per a convencions i el WiFi accessible a tot l'hotel.

+ info
image
image

ACTIVITATS

Les 7 hectàrees de terreny de l'hotel, en un entorn natural envoltat de bosc i la seva situació davant de la platja de Santa Cristina, fan que l'hotel Santa Marta sigui un lloc idoni per a realitzar tot tipus d'activitats a l'aire lliure. Activitats de teambuilding a la platja, excursions en caiac o segway, sortides en vaixell o bicicleta. Les sessions de ioga són una altra opció que ofereix el staff de l'Spa. Sense cap dubte l'hotel Santa Marta és un dels llocs més privilegiats que poden trobar per a realitzar qualsevol tipus d'activitats.

RESERVI


Contacti amb nosaltres si vol reservar a una de la nostres sales o salons o si té algun dubte. Li contestarem el més aviat possible.

CASUAL FOOD

Els diferents espais de l'hotel són ideals per poder oferir una gastronòmica creativa que uneixi la rapidesa amb el menjar equilibrada i sana. La terrassa panoràmica de l'hotel amb les seves vistes relaxants al mar és el lloc perfecte per a les pauses-cafè, un finger lunch a base de tapes o un còctel a mitja tarda. La zona del beach club enfront de la mateixa sorra de la platja és un altre lloc privilegiat per a un dinar informal a base d'un bufet o per a un sopar amb barbacoa.

MENUS D'EMPRESA

Una estudiada carta d'entrants i plats principals i postres, que poden combinar-se a la seva elecció, conformen una oferta especialment dissenyada per cobrir al màxim les seves expectatives. Cuidem primordialment les peticions especials de al·lergènics. Els menjadors privats per als dinars o sopars són espaiosos i confortables i disposen de grans finestrals amb vistes espectaculars.

PAUSAS-CAFÈ

Una àmplia llista de productes que van variant segons sigui la pausa de mig matí o mitja tarda fan que els breaks siguin molt ben valorats pels nostres clients habituals. El suc de taronja natural, un cafè de qualitat i les millors vistes des de les terrasses de l'hotel fan que aquestes pauses serveixin per recarregar forces en un ambient distès.

Hotel Santa Marta *****