Com organitzar una comunió

Tothom sap com d’especial és la Primera Comunió dels nostres fills. És important fer d’aquest dia, un dia únic per recordar sempre. Avui us parlarem d’algunes idees per una comunió única i diferent. Si s’apropa el dia de preparar la comunió del seu fill/a, continuï llegint.

El primer que hem de saber és a on volem celebrar aquest esdeveniment tan especial. Hi ha molts llocs interessants per fer-ho, així que fer una llista i triar el millor de tots, és clau. Hem de tenir en compte alguns factors com per exemple la temporada en què se celebrarà la comunió.

TRIAR EL LLOC PERFECTE

Todo el mundo sabe cuán especial es la primera comunión  de nuestros hijos. Es importante hacer de este día, un día único para recordar siempre. Hoy os hablaremos de algunas ideas para una comunión diferente y única. Si llega el día de preparar la comunión de su hijo/a, siga leyendo.

Lo primero que tenemos que saber es dónde queremos celebrar este evento tan especial. Hay muchos lugares interesantes para hacerlo, así que hacer una lista y elegir el mejor de todos es clave. Tenemos que tener en cuenta algunos factores como por ejemplo la temporada en que se celebrará la comunión.

DECORACIÓ

Una cosa bona és destinar una part del pressupost per a la decoració. D’aquesta manera farem sentir als convidats més còmodes i gaudiran d’una comunió diferent. I el mateix succeeix amb les invitacions. Ser original és sempre una bona idea. La idea del Candy Bar és meravellosa. ¿A qui no li agrada els dolços? És genial i a tothom li encantarà. Una temàtica per a la decoració podria ser els dibuixos animats preferits del seu fill/a.

Una altra idea interessant és fer un photocall. Així tots els convidats poden fer-se fotos amb el protagonista del dia, amb amics i família. Per una altra banda, també es pot tenir animació o alguns inflables a la part exterior perquè els més petits s’ho passin en gran.

ROBA

Sabem que la vestimenta és una de les coses més importants per aquest gran dia, però hem de recordar que el nostre fill/a s’ha de sentir còmode i content amb la roba que porta. Així que hem de pensar en els seus gustos d’ell/a i no hem d’escollir alguna cosa que ens agradi si ells ho odien.

MENU

És obvi que els convidats han d’estar contents amb el menú i gaudir-lo. És molt millor qualitat que quantitat, perquè no serveix tenir molt menjar si a ningú li agrada. Hem de tenir clar quant de diners destinarem al menú i fer una bona elecció.

RECORDATORIS

Un petit regal perquè tothom recordi el dia de la Primera Comunió. Aquests recordatoris es poden comprar en botigues o via online però també es pot fer alguna manualitat en la qual participi el nostre fill/a, d’aquesta manera se sentirà orgullós/a del seu treball i haurà contribuït en aquests detalls per a tots els convidats.

A l’Hotel Santa Marta pots tenir tot el que vulguis. És un lloc perfecte per celebrar Comunions, ja que la bellesa que envolta el nostre hotel deixarà a tots els convidats sorpresos. Disposem d’un menú per a comunions pel gran dia.

Si per un altre costat el que estàs organitzant són altres esdeveniments, has de conèixer totes les nostres opcions. Unes noces a la platja és una idea fantàstica i molt romàntica. En el nostre hotel disposem de les millors vistes per celebrar el casament dels teus somnis.

Hotel Santa Marta *****