Celebra el teu esdeveniment a l’hotel Santa Marta

Estiu, estació perfecte per celebrar el teu esdeveniment en un hotel. Mesos de bon temps, de dies llargs i capvespres únics i especials. Escollir un hotel amb una situació privilegiada serà una aposta segura per fer del teu esdeveniment, el dia més especial.

Des de celebrar una exclusiva festa d’aniversari o la reina de les celebracions, un casament, és important tenir clar com volem que sigui aquest dia. Tot és essencial: instal·lacions, menú, servei…

Hi ha uns aspectes a tenir en compte a l’hora de celebrar el teu esdeveniment en un hotel.

Celebrar esdeveniment a l’Hotel Santa Marta

Qualsevol data especial s’ha de celebrar, tot i que cada esdeveniment necessita d’unes característiques especials per celebrar-ho.           

Esdeveniments empresarials

Un esdeveniment empresarial, és a dir, convencions o reunions d’empreses, serà primordial que l’hotel disposi d’una àmplia sala on tots els convidats puguin estar còmodament asseguts i preparada per poder realitzar presentacions.

Celebrar el teu esdeveniment empresarial a l’Hotel Santa Marta serà el millor lloc, donada la seva situació geogràfica i el seu entorn singular. Compta amb 5 sales i altres espais especials per realitzar les vostres convencions empresarials, perfectament adaptables a les vostres necessitats.

Comunions i bateigs

El dia on els més petits seran els protagonistes. Fes d’aquest dia, un d’únic i especial. En aquest tipus de celebracions, és molt important el temps, per així poder aprofitar espais a l’aire lliure, on els nens podran jugar, mentre que els grans gaudeixen de les meravelloses vistes de la Costa Brava i d’un fantàstic menjar.

Casaments

 Serà l’esdeveniment de la teva vida. La localització i el lloc on celebrar el teu esdeveniment serà primordial perquè tot vagi perfecte. Fes realitat el casament dels teus somnis en aquest racó de la Costa Brava. Farem del dia del teu casament, el dia més especial amb unes vistes incomparables al Mediterrani i amb una privacitat i servei d’organització i càtering excel·lent que oferim al nostre hotel. Digues si vull davant del mar serà un record inesborrable.

Festes d’aniversari

No hi ha res més maco que poder celebrar el pas dels anys. Una festa exclusiva, a la millor ubicació i un servei impecable, on només hauràs de triar els teus convidats.

Si vols celebrar el teu esdeveniment a l’Hotel Santa Marta, recorda que no hauràs de preocupar-te de res, el nostre gran equip t’ajudarà i acompanyarà en aquesta aventura d’organitzar qualsevol esdeveniment.

Si estàs organitzant la comunió dels teus fills, no et pots perdre aquest post on t’expliquem tot el necessari per a aquest dia.

Hotel Santa Marta *****