Hotel Santa Marta

Tardor a la Costa Brava


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

Tardor a la Costa Brava: Els plans que no et pots perdre

Aquesta època de l'any a la Costa Brava porta amb si un encant especial amb temperatures suaus, colors càlids i una gran varietat d'activitats per a gaudir. Si estàs pensant a fer una sortida aquesta temporada, aquí et presentem alguns plans imprescindibles que t'ajudaran a aprofitar al màxim la teva escapada tardorenca.

Tardor a la Costa Brava: Els plans que no et pots perdre

Senderisme entre vinyes i muntanyes

La tardor és el moment perfecte per a explorar l'impressionant paisatge de la Costa Brava. Les temperatures més fresques fan que el senderisme sigui una activitat molt agradable. Dirigeix-te als parcs naturals com el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter o el Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà, on trobaràs rutes pintoresques que et portaran a través de vinyes, boscos i muntanyes. A més, podràs gaudir dels colors tardorencs de la naturalesa en tota la seva esplendor.

Tastos de vins

La Costa Brava és famosa per les seves vinyes i cellers d'alta qualitat. Durant aquesta temporada, moltes d'aquests cellers ofereixen tastos de vins especials, on podràs degustar els sabors únics de la regió. El clima més fresc i les veremes recents fan que aquesta temporada sigui ideal per a apreciar la complexitat dels vins locals. Pots recórrer les vinyes, conèixer el procés d'elaboració del vi i degustar una varietat de vins. Prova els vins elaborats amb varietats autòctones com el Garnacha, Carignan, o el Picapoll, i deixa't sorprendre pels seus matisos i aromes que reflecteixen el caràcter únic de la Costa Brava.

Explora pobles costaners encantadors

Els pobles costaners de la Costa Brava són pintorescos durant tot l'any, però a la tardor, es tornen encara més captivadors, sense les aglomeracions pròpies de les èpoques estivals. Cada poble té el seu propi caràcter únic, com Cadaqués, amb els seus carrers empedrats i cases blanques, o Tossa de Mar, amb el seu impressionant castell medieval. Passejar per aquestes localitats et permetrà descobrir l'autèntica essència de la regió. Converteix una simple visita en una experiència íntima on podràs observar el treball artesà dels habitants originals.

Art i cultura

La Costa Brava compta amb una rica herència artística i cultural. Pots visitar el Museu Dalí de Figueres i la Casa Gal·la - Dalí en Portlligat, dues visites obligades si visites la zona. A més, moltes galeries d'art locals presenten exhibicions fascinants d'artistes locals i internacionals. La tardor és un bon moment per a explorar l'escena artística i cultural de la regió.

Platges tranquil·les i activitats aquàtiques

Encara que les temperatures de l'aigua poden estar una mica més fresques a la tardor, la Costa Brava continua oferint platges impressionants. Gaudeix de la tranquil·litat de la costa i aprofita per a realitzar activitats aquàtiques com el tub respirador, el paddle surf o el caiac. Les platges són menys concorregudes, la qual cosa et permetrà gaudir d'un entorn més relaxat.

Tardor a la Costa Brava: Els plans que no et pots perdre

A més, durant el mes de novembre, l'Hotel Santa Marta comptarà amb un taller que afegirà un toc especial a la teva estada en la Costa Brava, permetent-te submergir-te en la cultura local d'una manera única i autèntica. El 25 de novembre, tindrà lloc el nostre “Taller de Vermut i Ratafia”, de la mà d'Antonio Membrives. Aprendràs a preparar aquestes begudes tradicionals i gaudiràs del seu sabor únic en un ambient acollidor. Farem un aperitiu amb el vermut, menjarem un menú especial i amb les postres degustarem la ratafia acompanyats amb “petit fours”. Així mateix, podràs emportar-te a casa un obsequi de l'activitat.

Per a més informació o reserves pots contactar a través d'events@hotelsantamarta.com

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar