Hotel Santa Marta

Santa Marta Day Pass


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

Santa Marta Day Pass: un dia de platja cinc estrelles

La Costa Brava és coneguda pels seus màgics recons d'aigües cristalines i la platja de Santa Cristina, el nostra llar, és sense dubte un d'ells.

Dues coses fan incomparable aquest paratge: a diferència d'altres cales rocoses i de difícil accés, la platja de Santa Cristina té una platja que permet instal·lar-se còmodament a la sorra, davant de la porta Mediterrània. I el més important, elevat sobre el mar i envoltat de set hectàrees de pineda, es troba l'Hotel Santa Marta.

Santa Marta Day Pass: un dia de platja cinc estrelles

Per què l'Hotel Santa Marta?

Si alguna cosa distingeix el caràcter de l'hotel és precisament l'hospitalitat i les ganes de posar a l'abast de molts, aquest petit paradís que conservem amb amor des de fa dècades. Per això, per a aquells que vulguin passar un dia de platja a la Costa Brava i gaudir de totes les comoditats del nostre hotel 5 estrelles sense la necessitat d'allotjar-se, hem dissenyat el Santa Marta Day Pass.

Els avantatges que inclou són ideals per a passar una jornada de platja en parella, amb amics o en família, podent fer ús del nostre pàrquing privat i l'accés a la platja amb servei de tovalloles i gandules. Per a la seva comoditat, l'Hotel Santa Marta també posa a la seva disposició els vestidors de la zona de platja.

A més, el paquet proposa una de les experiències més suculentes que poden viure a la zona. El nostre restaurant SantaMar, situat a peu mateix de platja, els espera per a un dinar a base de productes lleugers i saludables, amb marcat accent mariner. La carta recull els trets fonamentals de la gastronomia de la Costa Brava: peix i marisc de la llotja de Blanes, amanides fresques i arrossos 'mar i muntanya', a més d'una acurada selecció de vins DO Empordà, molt apreciats pel seu caràcter amable i genuí. Per descomptat, la remor de les onades i la suau brisa marina posaran la banda sonora perfecta.

Finalment, tots aquells que reservin taula per menjar a SantaMar, podran gaudir de la nostra piscina i el seu servei de bar, posant el colofó ​​a una jornada que farà les delícies de grans i petits i que segur recordaran per sempre.

Un paratge de somni, un hotel de luxe amb molta història, un restaurant privilegiat amb una carta suggerent i actual ... En definitiva, un dia de platja 5 estrelles per gaudir a fons d'una experiència 100% Costa Brava. Benvinguts a Santa Marta.

El Day Pass inclou:

  • Accés al pàrquing privat de l'Hotel Santa Marta.
  • Accés a la zona de la piscina
  • Hamaques y para-sol (sota disponibilitat).
  • Tovallola de platja per a ús exclusiu al Beach Club
  • Vestuaris amb taquilles
  • Dinar al restaurant SantaMar (Veure menú)

Preu: 120€ (els nens fins a 14 anys poden utilitzar el Beach CLub de forma gratuita i dinar a la carta) IVA inclòs.

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar