Hotel Santa Marta

Plans en família a la Costa Brava


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

Plans en família a la Costa Brava

Amb el setembre marcant el retorn a la rutina, quina millor manera de fer una pausa i relaxar-se que fer una escapada a la Costa Brava? Amb platges d'aigües cristal·lines, pobles encantadors i activitats emocionants per a nens, aquest tram de la costa catalana ofereix innombrables oportunitats per crear records inoblidables en família. Aquí trobaràs alguns dels millors plans per a nens a la Costa Brava.

Platges d’ensomni

Sembla que l'estiu s'allarga. Cada cop més, l'època de tardor convida a visitar les cales i fins i tot, segons el dia, ens ofereix la possibilitat de banyar-nos. La Costa Brava és famosa per les platges d'ensomni que, a més, moltes són ideals per a famílies amb nens. Algunes de les nostres preferides inclouen la Platja de Calella de Palafrugell, la Platja d'Aiguablava a Begur i la Platja de Santa Cristina a Lloret de Mar. Aquestes platges ofereixen aigües poc profundes i sorres daurades, perfectes perquè els més petits gaudeixin de la costa. Podreu construir castells de sorra, jugar a les pales o simplement relaxar-vos sota el sol.

Camins de Ronda en família

El camí de Ronda és un lloc meravellós per gaudir en família. Aquest corriol costaner et porta al llarg de la costa, oferint vistes espectaculars del mar i la natura circumdant. Podeu caminar plegats, explorant petites cales amagades i platges tranquil·les on els nens poden jugar a la sorra i gaudir de l'aigua. Al llarg del camí, trobareu racons pintorescos per fer fotos familiars i gaudir d'un pícnic amb vistes al mar. És una manera perfecta de passar temps junts a l'aire lliure connectant amb la bellesa natural de la costa.

Visites als Jardins de Santa Clotilde i al Jardí Botànic Mar i Murtra de Blanes

Els Jardins de Santa Clotilde i el Jardí Botànic Mar i Murtra a Blanes són dues opcions més, que permeten explorar els senders i descobrir plantes i flors sorprenents. A més, a la tardor, els colors de les fulles us faran sentir com si estiguessin en un conte de fades. Aquests jardins són un lloc perfecte per passar temps de qualitat en família, gaudint de la natura i creant records especials.

Castell de Lloret

Visitar el Castell de Lloret amb família és una experiència emocionant. Aquest castell renovat ofereix una ruta virtual amb ulleres de 3D que us transportarà a través del temps i la història. Per 23 € per persona, grans i petits, podreu gaudir d´una aventura immersiva junts, explorant els secrets del castell. Una manera original d'aprendre i divertir-se alhora.

Rutes en barca

Amb la bonança d'aquesta tardor, el mar és calmat. Surt amb vaixell i gaudeix del mar en tota la seva esplendor. Explora la costa des d'una perspectiva diferent mitjançant un emocionant viatge amb vaixell. Hi ha moltes excursions disponibles per a famílies, incloses les que us porten a descobrir cales amagades, coves marines i la vida marina local. Fins i tot pots optar per un passeig amb vaixell amb fons de vidre per veure el món submarí sense mullar-te!

Aventures en Kayak

Si els vostres fills són una mica més aventurers, podeu llogar caiacs i explorar la costa des de l'aigua. Moltes empreses ofereixen excursions amb caiac guiades que són segures i emocionants per a tota la família.

Vine a gaudir en família a l'Hotel Santa Marta

L'Hotel Santa Marta és una destinació perfecta per a unes vacances en família. Ofereix un ambient càlid i agradable al bell mig de la bellesa natural de la Costa Brava. Els nens poden gaudir d'activitats divertides mentre els adults es relaxen a la piscina o exploren les cales i les platges. És un lloc on la diversió i el descans es combinen per crear records familiars especials. Reserva aquí la vostra estada.

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar