Hotel Santa Marta

Plans alternatius a la platja a la Costa Brava per a aquest estiu


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

Plans alternatius a la platja a la Costa Brava per a aquest estiu

La Costa Brava, famosa per les seves precioses platges i aigües cristal·lines, ofereix molt més que només bronzejar-se sota el sol. Si cerques experiències úniques i desitges explorar més enllà de la costa, et presentem una llista de plans alternatius per gaudir aquest estiu. Descobreix encantadors pobles medievals, submergeix-te en la cultura mil·lenària, explora senders envoltats de natura i assaboreix la deliciosa gastronomia tradicional. Acompanyeu-nos a descobrir alguns plans imprescindibles que faran del vostre estiu a la Costa Brava una experiència inoblidable.

 

Peratallada 

Al cor de l'Empordà, a pocs quilòmetres de les cales de Begur i Llafranc, hi ha l'encantador poble medieval de Peratallada, declarat Conjunt Històric. La seva història es remunta al segle X i està impregnat d'un caràcter feudal que es reflecteix als seus carrerons empedrats. En visitar aquest pintoresc lloc, et submergiràs a la màgia del seu castell amb la seva torre de l'Homenatge i palau, així com a la impressionant muralla perfectament conservada. Actualment, els veïns de Peratallada han convertit aquest racó en un lloc perfecte per a una escapada, especialment per a aquells amants de la natura, l'artesania i la gastronomia tradicional.

 

Pals

Considerat un dels punts més emblemàtics de la Costa Brava, Pals és un poble petit i encantador que enamora els visitants. Les façanes empedrades, passadissos diminuts, enfiladisses i botiguetes d'artesania local creen un ambient únic per gaudir d'una tarda d'estiu. Els carrers empedrats i els edificis de pedra us transportaran a una altra època mentre us dirigiu al mirador de Josep Pla, un dels il·lustres escriptors de la regió, des d'on podreu contemplar les Illes Medes. A més, Pals és famós pels seus arrossars i exquisits arrossos, cosa que el converteix en una destinació perfecta si desitges gaudir d'un deliciós menjar local.

Plans alternatius a la platja a la Costa Brava per a aquest estiu

La Santa Market

Dissenyat tant per oci com per negoci, La Santa Market està situat idealment a Santa Cristina d’Aro; Aquest mercat exterior combina música, gastronomia i artesania local en un ambient festiu i acollidor. Tant petits com grans trobaran activitats per entretenir-se mentre exploren la cultura i les tradicions de la regió. Envoltat per la bellesa natural de l'Empordà, aquest mercat ofereix una experiència única on podràs delectar-te amb plats tradicionals preparats amb cura a foc lent. Els espais molt ben cuidats i l'atmosfera tranquil·la us convidaran a viure un dia ple de diversió per a tota la família.

 

Torroella de Montgrí

A pocs minuts de l'Hotel Santa Marta, hi ha l'encantador poble de Torroella de Montgrí. Aquesta joia medieval us enamorarà amb la seva rica herència cultural i arquitectònica. Recorre els carrers històrics, descobreix les esglésies i visita el Castell de Montgrí per gaudir d'impressionants vistes panoràmiques. Aquest poble de la Costa Brava està envoltat d'una natura exuberant, cosa que el converteix en un lloc ideal per fer senderisme i explorar la bellesa de l'entorn.

 

Sopars Mar de Brasa al Restaurant SantaMar

A Santa Marta, podràs delectar els teus sentits amb els Sopars Mar de Brasa. Gaudeix d´una deliciosa selecció de plats preparats en una graella a l´aire lliure, mentre et meravelles amb les impressionants vistes panoràmiques davant de la platja de Santa Cristina. Aquest esdeveniment culinari us permetrà assaborir exquisits plats cuinats amb ingredients frescos i de qualitat. Aquest agost, us esperem per viure una experiència única al Restaurant SantaMar amb els nostres sopars sota les estrelles!

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar