Hotel Santa Marta

Oferta gastronòmica


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

La Costa Brava: un paisatge per assaborir

La Costa Brava és una regió amb una llarguíssima tradició gastronòmica. Pel gran Josep Plà, era un dels pilars fonamentals de la cuina catalana, avui coneguda mundialment gràcies a restaurants com El Bulli o El Celler de Can Roca.

Si les representacions culinàries són un fidel reflex del territori i la seva gent, no és d'estranyar que Girona i la Costa Brava posseeixin aquesta empremta i fort caràcter. Els Pirineus caient a la Mediterrània, la força indòmita de la tramuntana, les seves cales recòndites i pobles mariners han modelat un ampli receptari marcat per la qualitat del producte i els sabors profunds.

Des de la nostra fundació el 1958, l'Hotel Santa Marta Lloret recull aquesta herència, aquest patrimoni suculent i el acostem als nostres comensals amb una única finalitat: celebrar la vida. I fer-ho al voltant de la taula, en bona companyia i amb el mar de testimoni, és part de l'essència Mediterrània i la seva màgia.

I per gaudir a l'màxim d'aquest encanteri, aquesta temporada hem incorporat a l'xef Jesús Infant. Amb una dilatada trajectòria, domina a la perfecció tots els secrets de la cuina mediterrània i internacional. Format en els fogons de restaurants amb estrella com Drolma, Jean Luc Figueras o Àbac i acabat d'arribar d'una llarga residència a la cuina de l'Soneva Fushi Six Senses de les Maldives, ha compost sengles cartes per al Restaurant 58 i el Santamar, donant tot el protagonisme a el producte de la zona.

La Costa Brava: un paisatge per assaborir

Restaurant 58

La carta del 58 és contemporània i plena de matisos. Coccions precises, sabors nets i profunds: gamba vermella, la millor de el món; peixos de la llotja de Blanes, carns i horta de producció pròpia. Menció especial als arrossos i, per descomptat, als 'mar i muntanya', aquests guisats d'origen humil que partint sempre d'un bon sofregit i coccions lentes, sempre a l' 'xup xup', combinen productes de la mar i la terra, segellant aliances glorioses. Mandonguilles amb sèpia, pollastre de corral amb escamarlans, tripa de bacallà amb pèsols i botifarra negra. Paraules grans.

En l'apartat de carns i peixos, no podien faltar la vedella de Girona, bé sigui en forma de filet amb carreretes i foie gras o bé a manera de jarret, cuinat a baixa temperatura amb escalunyes i cremós de patata. De la mar, el suquet de rap amb cloïsses i gamba de Blanes és un altre plat fonamental de l'receptari de la Costa Brava, que segur farà les delícies dels comensals. Sublim.

Restaurant SantaMar

Per Santamar, el nostre restaurant a peu de platja, Jesús Infant ha ideat una carta més informal i divertida, pensada per compartir i donar protagonisme als productes top de la zona. Gamba vermella, reina absoluta, planxa o a l'allada; anxoves, com no, de l'Escala. Ostres i navalles, calamar de potera, pernil ibèric i que no falti la coca de 'pa amb tomàquet' per acompanyar. Diferents amanides fresques i el gaspatxo amb txangurro completen la llista d'entrants.

Quant als plats principals, en Santamar dels arrossos són els grans protagonistes. Caldós de pop i espàrrecs, negre de bacallà amb allioli de coriandre o, seguint amb la tradició de combinar elements de la mar i la terra, dues opcions espectaculars: el de costella de porc amb sípia o l'arròs sec de pollastre de pagès i escamarlans. Joc de textures, intensitat de gust i el vaivé de les onades de fons. En una paraula: paradís.

Bar Santa Marta

L'oferta gastronòmica la completa al Bar Santa Marta amb una proposta en clau 'fingerfood' amb picades d'ullet a cuines d'altres països, però amb el twist especial del nostre xef. Sandwich Cubà amb mojo de coriandre i taronja; coca de cochinita pibil i salsa de ciutadans de l'Havana o Bikini Mallorquí, amb sobrassada, ruca i mel. Color i sabor a dojo.

 

Amb aquesta oferta variada que rendeix tribut a la Costa Brava i els seus sabors, volem complaure als nostres clients, però també atreure visitants amb ganes d'assaborir l'autèntica cuina mediterrània a una escapada gastronòmica incomparable. El nostre petit Edèn a la part alta de la platja de Santa Cristina està al seu servei. Prenguin seient i gaudeixin de l'experiència. Bon profit.

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar