Hotel Santa Marta

La màgia de la Costa Brava a l'estiu


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

La magia de la Costa Brava en verano

La Costa Brava és una de les destinacions preferides de l'estiu. Aquell racó de desconnexió perfecte per a qualsevol tipus de viatge que vulguis fer. Les cales blaves turqueses, els pobles pesquers, els miradors, la gastronomia, la calma i l'estil de vida que es respira… fan que sigui la joia del Mediterrani. Aquí podreu trobar una guia dels llocs imprescindibles que heu de visitar si aneu a la Costa Brava aquest estiu.

La magia de la Costa Brava en verano

Palamós

Es tracta d'un poble que recull algunes de les cales més boniques de la Costa Brava. Al nord de Palamós hi ha Cala S’Alguer, una petita i rocosa cala que mostra un paisatge compost per mar, muntanya i un conjunt de cases de pescadors, molt típiques. A més, es pot arribar a través del camí de Ronda, perfecte per contemplar unes vistes que valen molt la pena.

Una altra mostra és Cala Estreta, on, per accedir-hi, cal arribar després de caminar uns 20 minuts des de la Platja des Castell. Amb forma de mitja lluna i poc més de 100 metres d'extensió, és un dels racons més tranquils que es poden trobar per la zona.

 

Tossa de Mar

Tossa de Mar, el municipi més proper de Santa Marta, destaca principalment per la muralla medieval, encara que les cales i les platges d'aigua cristal·lina també formen part del seu encant. Així mateix, Vila Vella, el centre històric del poble, és un dels llocs essencials a visitar, i aquest és l'únic exemple de població medieval fortificada de la costa catalana, el qual compta amb 70 metres d'alçada.

Pel que fa a les platges, Cala Futadera és un altre imprescindible. Tot i això, per gaudir del sol en plena platja, es recomana matinar ja que, en estar entre penya-segats, durant la tarda li dóna completament l'ombra. A més, a banda i banda es troben la Cala Giverola i la Cala Spiratiu, dues opcions més si busques banyar-te i prendre el sol.

 

Calella de Palafrugell 

Amb els seus carrers estrets, les cases tradicionals, les barquetes de colors i un entorn envoltat de pins i penya-segats, Calella de Palafrugell sembla una postal.

Aquest poble de pescadors que, avui dia, segueix mantenint l'encant genuí que es respirava abans de l'arribada del turisme, reuneix vuit cales i platges, totes unides pel camí de Ronda. De sorra daurada, de pedres, per nedar o per veure el capvespre… totes ofereixen una fotografia perfecta de la Mediterrània. Entre les quals hi ha El Canadell, una platja petita i familiar, Port Bo, la platja principal on se celebra la famosa cantada d'Havaneres de Calella, i la cala El Golfet, la més bonica de Calella de Palafrugell per a molts.

La nostra recomanació per menjar és el restaurant La Blava, un espai íntim on es pot assaborir el producte fresc de la zona, amb unes vistes privilegiades al mar. L'essència de la dieta mediterrània és aquí, amb una oferta basada en les verdures, l'arròs, el peix i l'oli d'oliva, treballat de manera creativa.

La magia de la Costa Brava en verano

Llafranch

Seguint també el camí de Ronda s'arriba a Llafranch, un poblet situat al cor de la Costa Brava, que pertany al municipi de Palafrugell. La badia de Llafranch, el seu passeig marítim, el port i el cap de Sant Sebastià fan que sigui un dels pobles més bonics per passejar. És perfecte per a famílies i parelles que busquen un lloc tranquil i molt agradable.

Si busques un restaurant, la nostra millor recomanació és anar al Far Nomo, un restaurant japonès que es troba al costat del far de Sant Sebastià, a 170 metres sobre el mar. La carta ofereix una fusió de la cuina tradicional japonesa i la mediterrània, amb la màxima qualitat i estil del Grup Nomo. Bona cuina, bon ambient i unes precioses vistes panoràmiques.

 

Begur

És un dels pobles amb més encant de la Costa Brava. Des de passejar pel nucli històric, o per les cases amb portes de colors, fins a les cales i platges… tot això farà que t'enamoris d'ell. Les platges més boniques que has de visitar són Aiguablava, Fornells i Sa Tuna.

 

Si t'animes a explorar les cales més impressionants de la Costa Brava, Hotel Santa Marta és el lloc perfecte per allotjar-te. Un magnífic hotel i spa que ofereix un refugi de tranquil·litat al cor del Mediterrani, amb habitacions i suites elegants i una proposta gastronòmica exclusiva.

Des del nostre hotel podràs descobrir les cales més espectaculars i gaudir d´un descans inigualable en un entorn natural privilegiat. Et convidem a delectar-te amb l'exquisida proposta culinària al Restaurant 58 de l'Hotel Santa Marta, així com a relaxar-te a les nostres exclusives instal·lacions de Spa Wellness. A més, molt a prop de l´hotel podràs descobrir la Cala Santa Cristina i Cala Treumal, sense necessitat d´agafar el vehicle. Un recés de pau increïble!

No esperis més i reserva ara la teva estada a Hotel Santa Marta per viure una experiència única a la Costa Brava!

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar