Hotel Santa Marta

La Costa Brava: un escenari de somni per al teu casament


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

La Costa Brava: un escenari de somni per al teu casament

La Costa Brava, amb la seva impressionant bellesa costanera i el seu encant mediterrani, emergeix com un escenari idíl·lic per a aquells que somien celebrar el seu casament en un entorn pintoresc i romàntic. Aquesta regió de Catalunya, al nord-est d'Espanya, inclou una varietat de llocs espectaculars que ofereixen l'escenari perfecte per intercanviar els vots matrimonials. Des de platges de sorra daurada fins a castells històrics, jardins botànics exuberants i ermites plenes d'història, la Costa Brava ofereix un ventall d'escenaris que faran del teu dia un capítol inoblidable al llibre de la teva història d'amor. Uneix-te a nosaltres en aquest viatge on descobrirem llocs únics i màgics que fan de la Costa Brava el destí perfecte per segellar el teu amor amb la promesa d'una vida junts.

La Costa Brava: un escenari de somni per al teu casament

- Jardins botànics Marimurtra

Imagina una cerimònia entre flors exòtiques i vistes panoràmiques al mar Mediterrani. Els Jardins Botànics de Marimurtra, ubicats a Blanes, ofereixen un escenari natural espectacular. Les terrasses escalonades proporcionen un fons inigualable per a un casament protagonitzat per l’elegància i l’encant.

 

- Ermita de Santa Cristina

L'Ermita de Santa Cristina, a Lloret de Mar, és una joia arquitectònica del segle XIV situada a un entorn natural encantador. Aquest espai ofereix un escenari serè i romàntic per a casaments íntims, amb vistes al mar Mediterrani i envoltat de boscos frondosos.

 

- Monestir de Sant Pere de Galligants

Aquest monestir romànic del segle X compta amb jardins plàcids i una arquitectura impressionant que transporta els visitants a èpoques passades. El Monestir de Sant Pere de Galligants és la fusió perfecta entre la història medieval i la bellesa natural, creant un entorn únic per a aquells que desitgen un toc d'encant històric al seu dia especial.

 

- Sa Punta de Cala Nans

Descobreix la intimitat i la bellesa natural a Sa Punta de Cala Nans, una petita cala amagada entre els penya-segats. Aquest lloc màgic, amb aigües cristal·lines i envoltat de vegetació, és perfecte per a parelles que busquen una cerimònia íntima i romàntica al costat del mar.

 

- Platja de Santa Cristina

Els amants de l'art trobaran a la Platja de Santa Cristina l'entorn idíl·lic per celebrar el seu casament. Una petita platja de sorra fina i d’aspecte paradisíac que en el seu dia va inspirar el gran pintor Joaquín Sorolla, donant com a resultat el seu famós quadre de Santa Cristina.

 

- Monestir de Sant Pere de Rodes

Si busques un lloc on es respiri història i espiritualitat, el Monestir de Sant Pere de Rodes és el recinte perfecte. Situat a dalt d'una muntanya amb vistes panoràmiques, aquest monestir romànic del segle IX ofereix un escenari únic i majestuós pel dia del teu casament.

 

- Calella de Palafrugell

Per a un casament costaner amb un toc pintoresc, Calella de Palafrugell és el lloc ideal. Els seus carrers empedrats, cases blanques i vistes al mar creen un ambient encantador i acollidor.

 

- El Far de Sant Sebastià

Experimenta la màgia d'una posta de sol sobre el mar al Far de Sant Sebastià, a Llafranc. Aquest far històric ofereix un fons espectacular per a un casament al capvespre. Celebra el teu amor amb les suaus onades del mar de fons i el cel ple de colors càlids.

 

La Costa Brava no només és una destinació turística, sinó un escenari ple de romanticisme i encant per al teu casament. Ja sigui en un jardí botànic, un castell medieval, una cala amagada o un far amb vistes a l'horitzó, la Costa Brava ofereix una varietat d'opcions per fer del teu dia especial un esdeveniment inoblidable.

 

Prepara't per iniciar el teu viatge cap al "sí" en una de les destinacions més romàntiques del món. La Costa Brava t’espera amb els braços oberts per ser testimoni de la teva història d'amor. Que comenci l'aventura cap al matrimoni en aquest paradís mediterrani!

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar