Hotel Santa Marta

Com cuidar-se de forma holística a Santa Marta


  • Reservar amb nosaltres té avantatges
  • Millor preu. Cancel·lació flexible
  • 10% dte. tractaments Spa
  • Esmorzar a preu especial

Reservi amb avantatges aquí


o truqui'ns

Com cuidar-se de forma holística a Santa Marta

 

Cada cop s'ha demostrat més com el nostre cos, ment i ànima estan connectats entre si, de manera que no és possible contemplar el benestar físic sense el benestar emocional, i viceversa. Per això és tan important de cuidar-se de forma integrativa, per poder trobar un equilibri en les diferents dimensions que formen part de la nostra vida.

La vida actual deixa pocs espais per escoltar el nostre cos. Per això, és essencial que trobem moments per a nosaltres, per recuperar energia i trobar el benestar, sota una mirada holística que contempli totes les àrees que formen part de nosaltres.

A Santa Marta ens agrada promoure un estil de vida saludable i conscient, que ens permeti gaudir. Per això et convidem a centrar-te en el moment present, aquí i ara, sense distraccions, en un entorn de natura, on poder desconnectar i viure sense presses. Aquí descobriràs moltes opcions per poder activar tots els teus sentits, des del moment en què et despertis fins que vagis a dormir.

 

Com cuidar-se de forma holística a Santa Marta

 

Aquestes són algunes de les nostres propostes perquè puguis potenciar el teu benestar de la manera més completa possible:

  • Menja de temporada i de proximitat al Restaurant 58. Pren consciència de la teva alimentació a cada àpat, assaborint cada mossegada, amb unes vistes excepcionals.
  • Practica ioga a l'aire lliure, al costat del mar i envoltat de vegetació.
  • Gaudeix d´un tractament al nostre Spa, on oferim una sèrie de programes especials, amb massatges terapèutics i relaxants.
  • Connecta amb la naturalesa. Pots fer una passejada descalç per la platja, fer una meditació amb les onades del mar de fons o uns senzills exercicis de respiració.
  • Desconnecta de la tecnologia. Durant la teva estada a Santa Marta, oblida't del mòbil i gaudeix d'un cap de setmana per a tu i els teus, i fes allò que realment gaudeixes sense estar davant d'una pantalla.

 

A Santa Marta podreu trobar una bombolla de calma i tranquil·litat, en un entorn natural idíl·lic. Reserva un cap de setmana per recarregar energies, a través de les diferents opcions que et permetran cuidar el teu benestar des d'una perspectiva holística.

La Costa Brava;
un luxe, la nostra llar