La Costa Brava i el teu moment SPA

 

T’agrada viatjar veritat? T’apassiona la Costa Brava, però també t’agrada relaxar-te i gaudir d’instants de desconnexió total del món. Llavors ets dels que prefereix hotels amb spa a la Costa Brava.

Són molts els beneficis que aporta una bona sessió de SPA i més si estem de vacances envoltats de meravellosos paisatges i espais únics.

Els Spas normalment disposen de piscines climatitzades a temperatures regulades per garantir els efectes positius per a la pell I el benestar del cos.

Quins beneficis aporten els Hotels amb Spa a la Costa Brava?

Tots sabem que l’Spa és un espai de relax, tranquil·litat i de desconnexió. Són espais on pots regular el teu cos amb teràpies, tractaments corporals, facials i relaxants.

En un Spa pots gaudir de tractaments amb aigües termals que permeten realitzar teràpies naturals que aporten una gran harmonia al teu cos.

Actualment amb el nivell de vida estressant amb què vivim és una activitat molt recomanada. Disposar de temps per relaxar-te és essencial per a una bona qualitat de vida. Entre moltes activitats al Spa és una de les que més beneficis aporta física I psíquicament al nostre cos.

En aquest article ens centrem en l’opció d’hotels amb Spa a la Costa Brava. Si regalar-te una experiència de Spa és molt més que anar donar-se un massatge o relaxar-se. Fer-se en un hotel amb Spa a la Costa Brava ho fa encara més especial, aportant una infinitat de beneficis al nostre cos.

Beneficis físics de l’SPA.

Una sessió de Spa permet oferir al teu cos instants de relaxació naturals. Especialistes en la matèria recomanen realitzar les diferents teràpies, ja que com hem comentat anteriorment, aquestes ofereixen beneficis més que demostrats al nostre cos.

Les sessions o teràpies de Spa permeten tractar diferents patologies. Entre elles, els dolors musculars d’articulacions, prevenir el cansament, l’estrès o l’insomni.

Un bon tractament de Spa permet guarir contractures musculars o de zones cervicals. A més, millora la circulació sanguínia gràcies a les diferents temperatures de l’aigua.

Visitant un spa també estimules el Sistema immunològic i evites la hipertensió. D’aquesta manera la teva pell estarà molt més hidratada i milloraràs la teva respiració.

Acudir a una sessió d’spa també pot ser beneficiós per a problemes ossis. Especialment per a l’artritis, que encara que no l’elimina, si disminueix les malalties.

Com podem observar, els beneficis físics de les sessions de Spa són molts i variats. De totes maneres amb tractament específics es poden millorar els resultats d’aquestes sessions.

Si a tot això li sumem que podem gaudir d’uns dies de vacances en hotels amb spa a la Costa Brava el resultat de desconnexió, relaxació i beneficis físics per al nostre cos, estan garantits.

Una escapada en un hotel amb SPA

Actualment, podem visitar molts hotels amb SPA a la Costa Brava. Aquesta tipologia de turisme es coneix com a turisme de salut i es realitza en complexos hotelers que envolten als Spa o balnearis. Majoritàriament, són establiments situats en espais idíl·lics.

Molts usuaris actualment estan interessats en localitzar hotels amb Spa a la Costa Brava. Una destinació popular i reconeguda amb meravelloses postals davant la Costa Brava. A més de relaxar-se, els turistes volen conèixer les cales I racons espectaculars de la Costa Brava.

A l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar de la Costa Brava, pots viure una experiència diferent. L’Hotel es troba situat davant la platja de Santa Cristina integrat perfectament en el terreny i envoltat d’una espectacular vegetació mediterrània. L’Spa de l’hotel Santa Marta et proporcionarà aquells instants de plena harmonia a través d’una experiència sensorial única.

Si vols més informació sobre hotels amb Spa a la Costa Brava o spas a Girona, pots visitar el web de Visit Costa Brava o si ho desitges pots entrar a la nostra secció de SPA del nostre web. Esperem que l’article hagi estat del teu interès que aviat puguis gaudir d’una experiència relaxant i plena d’harmonia en un SPA.

Recorda que disposem de queques regal per viure una experiència de spa per a dues gaudint d’una experiència de luxe al nostre hotel.

Hotel Santa Marta *****