Beneficis del massatge tailandès

La rutina i el dia a dia fan que desconnectar de la rutina sigui difícil. Els beneficis del massatge tailandès són excel·lents per contrarestar l’estrès i millorar l’organisme. La constant formació dels nostres treballadors fa que estiguem a l’última en experiències per al relax.

Conegut també com Massatge Thai, el massatge tailandès és una tècnica mil·lenària que consisteix en l’estirament i pressió de cap a peus per alleujar la tensió muscular i el malestar que genera al nostre organisme.

El massatge tailandès es realitza sobre un futó a terra i és aquí, on el massatgista, va exercint pressió sobre les zones perjudicades per tal de generar calor.

Els beneficis del massatge tailandès són innombrables. El benefici més destacat és l’activació i irrigació de la sang a les zones on el massatgista ha estat treballant.

També allibera les tensions i fa que el múscul torni a recuperar el seu to adequat, evitant futures lesions. En aquest sentit, ajuda a la mobilitat de totes les articulacions i a millorar la flexibilitat i l’amplitud del moviment.

Altres beneficis del massatge tailandès

Un altre dels beneficis del massatge tailandès és millorar les energies internes de cada un, que faran que ens sentim millor en el nostre dia a dia i la salut. Alhora, ens ajuda a aconseguir una salut perfecta en les articulacions i músculs.

El massatge tailandès afavoreix la pell deixant la pell hidratada i suau equilibrant la secreció sebàcia.

Per si aquests et semblen pocs beneficis …

  • Alleuja mals de cap i d’esquena
  • Redueix l’insomni i millora la qualitat del son
  • Millora el funcionament d’òrgans interns
  • Redueix les nàusees i alleuja els dolors produïts per la menstruació
  • Millora el sistema digestiu, immunològic, circulatori, respiratori i nerviós,
  • Estimulen l’eliminació de toxines
  • Facilita la relaxació mental i física alhora i permet la connexió cos-ment-espai.

El massatge tailandès es recomana especialment a aquelles persones que pateixin de dolors musculars provocats per contractures i tensions nervioses, dolors articulars deguts a postures i moviments erronis, artrosi i artritis, deformacions de la columna com l’escoliosi, manca de flexibilitat, neuràlgies, insomni i aquells que són nerviosos i els costi relaxar-se.

Si ets una persona que pateix d’estrès, els beneficis del massatge tailandès serà el teu millor aliat per fugir d’ell i millorar el teu benestar i salut. Organitza el teu cap de setmana al nostre hotel per viure l’experiència relax del massatge tailandès i del nostre spa.

 

Hotel Santa Marta *****