Activitats aquàtiques a la costa brava

L’entorn incomparable en el qual es troba l’hotel Santa Marta el converteix en un espai atractiu per a la pràctica d’activitats aquàtiques a la cales de Lloret de Mar.

Imagina’t bussejant en mar obert entre els dofins mentre gaudeix del meravellós paisatge exterior i de les curiositats de la vida subaquàtica. És increïble!

Activitats aquàtiques a la zona

Si ja té experiència i és un gran bussejador pot endinsar-se en activitats de submarinisme avançades en les que encara podrà gaudir més de l’entorn.

Lloret de Mar ofereix zones d’immersió variades amb dificultats diferents perquè tothom pugui viure l’experiència de conèixer la flora i la fauna marina de la Costa Brava.

Per contra, si no us agrada submergir sota l’aigua, també pots relaxar fent una sortida amb una embarcació per la Mediterrània.

Una altra de les activitats aquàtiques més divertides per realitzar amb amics, o en parella, pot ser el Caiac.

Aquesta és la millor opció per als amants de la tranquil·litat que busquen arribar a cales inaccessibles i descobrir l’entorn sense presses.

Si t’agrada més la velocitat, una bona opció poden ser les motos d’aigua o el ski bus.

I si el que prefereixes és l’adrenalina de les grans altures, combinat amb l’emoció de sobrevolar el mar, el vol nàutic és sens dubte la millor opció.

Es pot volar en parella, sol, i fins i tot vol triple depenent del pes i condicions meteorològiques (per exemple dos adults i un nen).
El pes màxim és de 200kg aproximadament depenent del vent.

Depenent del vent, volaràs a una alçada de 70 a 90 metres i gaudiràs d’unes vistes espectaculars de la Costa Brava.

Totes aquestes activitats estan disponibles a la majoria de platges de la Costa Brava.

No dubtis a visitar la zona, i passar un dia immillorable! I recorda que a l’Hotel Santa Marta sempre seràs benvingut.

Hotel Santa Marta *****